Açıköğretim sınav sonuçlarını nasıl öğrenebilirim?

İçindekiler:

  1. Açıköğretim sınav sonuçlarını nasıl öğrenebilirim?
  2. Acikogretim sinav sonuclari ne zaman açıklanacak?
  3. Açıköğretim notlarına nasıl bakılır?
  4. Aof final sınavı ne zaman yapılacak?
  5. Aof Yaz Okulu kaç ders?
  6. AÖF yaz okulu online olur mu?
  7. AÖF yaz okulu 2021 kaç ders alınır?

Açıköğretim sınav sonuçlarını nasıl öğrenebilirim?

AÖF sınav sonuçlarını https://ogrenci.anadolu.edu.tr adresinden veya iOS ve Android Market platformundaki Anadolu uygulamasından öğrenebilirsiniz.

Acikogretim sinav sonuclari ne zaman açıklanacak?

Sonuçlar ne zaman açıklanır? Sınava dair sonuçlar için bakanlıktan resmi bir açıklama gelmezken, bir önceki online sınavı 9 gün sonra açıklandı. Sınav sonucunun 16 Temmuz 2021 tarihinde açıklanması bekleniliyor.

Açıköğretim notlarına nasıl bakılır?

Sınav sonuçlarını öğrenmek isteyen adaylar “aof. anadolu.edu.tr” adresinden e-posta adresi veya TC kimlik numarasını aynı zamanda şifresini girerek sorgulamasını yapabilecek.

Aof final sınavı ne zaman yapılacak?

AÖF FİNAL SINAVLARI NE ZAMAN? Anadolu Üniversitesi'nin internet sitesinden yapılan duyuruda, "Açık öğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2020-2021 Bahar Yarıyılı Dönem Sonu Sınavları ÇEVRİM İÇİ (ONLINE) ortamda 29-30-31 Mayıs ve 5-6-7 Haziran tarihlerinde yapılacaktır.

Aof Yaz Okulu kaç ders?

Yaz okuluna kayıt yaptıracak öğrenciler en fazla beş ders seçebilir. Ders seçimi, aof.anadolu.edu.tr adresindeki Kayıt Otomasyonu bağlantısı Yaz Okulu Kayıt linkinden ilgili kayıt tarihleri arasında yapılacaktır.

AÖF yaz okulu online olur mu?

Yazıda “Covid-19 pandemisi nedeniyle 2020-2021 yaz okulu eğitiminin uzaktan öğretim yöntemiyle yapılması teklifleri 07.07.2021 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantısında incelenmiş olup 2020-2021 yaz okulu eğitimlerinin uzaktan öğretim yöntemiyle yapılması uygun görülmemiştir.” açıklaması kurum tarafından ...

AÖF yaz okulu 2021 kaç ders alınır?

Yaz okuluna kayıt yaptıracak öğrenciler en fazla beş ders seçebilir. o Not Durum Belgesinde; genel not ortalaması 2,00 veya 2,00'nin üzerinde olan öğrenciler, FF harf notu olan ve/veya hiç almadığı ders/derslerden, en fazla beş ders seçebilir. borçlarını 26 Temmuz-06 Ağustos 2021 tarihlerinde ödeyebilecektir.