Göz altı maskesi kaç dakika sürer?

İçindekiler:

  1. Göz altı maskesi kaç dakika sürer?
  2. Göz maskesi ne işe yarar?
  3. Göz altı kolajen maskesi ne işe yarar?
  4. Evde göz maskesi nasıl yapılır?
  5. Göz altı bantları ne işe yarar?
  6. Göz maskesi ne kadar Kalmali?
  7. Göz altı pedleri nasıl kullanılır?
  8. Göz altı maskesi nasıl kullanılır?

Göz altı maskesi kaç dakika sürer?

Her bir ped göz çevrenizin alt kısmına yerleştiriliyor. 10 dakika uyguladıktan sonra, maskeleri çıkarıyorsunuz. Kalan serumu parmak uçlarınızla masaj yaparak cildinize yedirebilirsiniz.

Göz maskesi ne işe yarar?

Göz kenarlarının nemlendirilmesini sağlar. Göz altı morluklarını ve torbalarını ortadan kaldırmaya yardımcı olur. Kırışıklık oluşumuna engel olur ve mevcut kırışıklıkların görünümünü azaltır. Gözlerdeki kapaklarındaki şişkinliği alır.

Göz altı kolajen maskesi ne işe yarar?

Nem ve esnekliği geri kazandırmaya ve yaşlanma belirtilerini azaltmaya yardımcı olmak için zengin Kolajen, E Vitamini ve Yeşil Çay Ekstresi ile nemlendirilmiş yoğun bir göz bölgesi bakım maskesidir.

Evde göz maskesi nasıl yapılır?

Hazırlanışı:
  1. 1 adet gülün yapraklarını havanda ezin.
  2. Kâsenin içinde yoğurt ve Türk kahvesini karıştırın.
  3. Daha sonra ezdiğiniz gül yapraklarını bu karışıma ekleyin ve iyice karıştırın.
  4. Göz altınına sürüp, 15-20 dakika bekletin.
  5. Suyla durulayın.

Göz altı bantları ne işe yarar?

Düzgün olmayan cilt yapısının, ince hatların ve kazayaklarının 15 dakika içinde minimize olarak cildin genç görünüme ve ipeksi yumuşaklığa kavuşmasına yardımcı olur. Haftada 2-3 kez uygulayın, göz çevrenizdeki değişime siz de inanamayacaksınız.

Göz maskesi ne kadar Kalmali?

Buzdolabından çıkardıktan sonra temiz olan göz çevresine eller yardımı ile hafiften bastırılarak 30 dakika kadar bekletilir. Göz altına göz çevresine sürmelisiniz daha sonra ise soğuk su ile yıkamanız yeterlidir.

Göz altı pedleri nasıl kullanılır?

GÖZALTI PEDİ NASIL KULLANILIR? Temin ettiğimiz gözaltı paketinden kullanacak olduğumuz iki tanesini buzdolabında 1-2 saat bekletmelisiniz. Bekletilen gözaltı pedi 10-15 dakika boyunca aldığımız pakette ki kullanım kılavuzuna uygun şekilde gözaltına uygulanır.

Göz altı maskesi nasıl kullanılır?

Gözaltınıza tam yerleştiğinden baloncuk kalmadığından emin olun. - 20-30 dakika bekleyin. Maskeyi çıkarın, durulamayın. - Cilt üzerinde kalan kısmı masaj ile yedirin. - 2 günde 1 uykudan önce, geceleri kullanın. - İhtiyaç halinde her gün kullanılabilir.