Kredi notu 1100 olan kredi çekebilir mi?

İçindekiler:

  1. Kredi notu 1100 olan kredi çekebilir mi?
  2. Kredi notu 900 olan kredi çekebilir mi?
  3. Az riskli kredi notu kredi alabilir mı?
  4. Hangi bankalar kaç puana kredi veriyor?
  5. Araba almak için kredi notu kaç olmalı?

Kredi notu 1100 olan kredi çekebilir mi?

Kredi skoru 15 arasında olanlar kolaylıkla kredi alabilir. KKB puanı arasında olanların kredi alma ihtimali ise neredeyse yoktur ancak yine de bu durum tamamen bankanın inisiyatifinde. Bankaların en tereddütte kaldığı grup az riskli gruptur yani 1100-1499 arası.

Kredi notu 900 olan kredi çekebilir mi?

Çünkü 1000 yada 900 gibi bir Findeks KKB kredi notuna sahipseniz hele ki bir de bu puan 700 800 ise her bankadan kredi alamazsınız. Bırakın ihtiyaç kredisini, kredi kartı dahi alamazsınız.

Az riskli kredi notu kredi alabilir mı?

Kredi notu düşük olan kişiler kredi alabilmek için teminat ve kefil gösterebileceği gibi gelirine göre düşük tutarlı kredi kullanabilir.

Hangi bankalar kaç puana kredi veriyor?

Kolaylıkla kredi alabilecek kişiler, kredi skoru 15 arasında olanlardır. KKB puanı arasında olanların kredi alma ihtimali ise neredeyse yoktur. Bankaların en çok tereddütte kaldığı grup, 1100-1499 arası puana sahip az riskli gruptur.

Araba almak için kredi notu kaç olmalı?

Peki Findex Kredi Notu Kaç Olmalı? (İhtiyaç, Taşıt, Konut) Bankalardan hızlı ve sorunsuz bir şekilde; ihtiyaç, taşıt veya konut kredisi kullanmak için kredi notunuzun 1499'dan fazla olması gerekiyor.