C Ronaldo şimdiye kadar kaç gol attı?

İçindekiler:

  1. C Ronaldo şimdiye kadar kaç gol attı?
  2. Pele kaç maçta kaç gol?
  3. Pele resmi olarak kaç gol attı?
  4. En fazla gol atan Türk futbolcu kim?
  5. C Ronaldo Juventus kaç gol attı?
  6. Pele 1958 kaç gol attı?
  7. Tanju Çolak toplam kaç gol attı?
  8. Romario kariyeri boyunca kaç gol attı?
  9. Puskas kaç gol attı?
  10. Ronaldo 1 sezonda en fazla kaç gol atmıştır?
  11. Türkiye'de en çok gol atan yabancı futbolcu kimdir?
  12. Avrupa'da en çok gol atan Türk futbolcu kimdir?

C Ronaldo şimdiye kadar kaç gol attı?

Müsabakaya göre performans
Müsabaka
LaLiga292311
Premier League19987
Serie A9881
Liga Bwin253

Pele kaç maçta kaç gol?

7 - Pele. Kendisi, 1.000'den fazla gol attığını iddia etse de arşivlerde yer alan ve resmi maçlarda kayıtlı 755 golün sahibi olan Pele 841 mücadeleye çıktı. Pek çok sporcunun kendisine idol aldığı Pele, dünyada en çok gol atan futbolcular listesinde 7. sırada kendisine yer buluyor.

Pele resmi olarak kaç gol attı?

Pele'nin 8 “resmigol attığı, hazırlık maçları eklendiğinde 13 gol attığı listeleniyor.

En fazla gol atan Türk futbolcu kim?

Hakan Şükür, attığı 249 golle Süper Lig'de en çok gol atan isimdir.

C Ronaldo Juventus kaç gol attı?

Sporting Lizbon altyapısında yetişen Ronaldo, Manhcester United'da 108, Real Madrid'de 450, Juventus'ta ise 100 gol attı. Portekiz Milli Takım kaptanı, ülkesinin formasıyla ise 103 gol atmayı başardı. Cristiano Ronaldo, Avrupa'da 3 farklı takımla 100 gol barajını aşan ilk oyuncu olarak tarihe geçti.

Pele 1958 kaç gol attı?

Pele bu karşılaşmada 1958 Dünya Kupası'nda 13 golle bugüne kadar kırılamayan rekorunu kıran Fontaine'i attığı 3 golle gölgede bırakmıştı. Finalde Brezilya'nın rakibi ev sahibi İsveç'di. Peleli sambacılar ev sahibi İsveç'i 5–2 yenerek Brezilya tarihinde ilk kez Dünya Kupası'nı kazanmıştır.

Tanju Çolak toplam kaç gol attı?

Tanju Çolak, Türk futbol tarihinin 335 gol ile gelmiş geçmiş en golcü futbolcusu, 39 gol ile Süper Lig'de bir sezonda en çok gol atan futbolcusu ve 6 gol ile Süper Lig'de bir maçta en fazla gol atan futbolcusu rekorlarını elinde bulundurmaktadır.

Romario kariyeri boyunca kaç gol attı?

Kırk yaşına bastığı günü FIFA resmi kayıtlarına göre profesyonel futbol yaşantısındaki 950. golünü atarak futbol tarihinin en golcü oyuncularından birisi oldu. 1987-2005 yılları arasında 70 kez Brezilya millî futbol takımı formasını giydi. Bu maçlarda 55 gol attı.

Puskas kaç gol attı?

Tüm zamanların en iyi futbolcularından biri olarak kabul edilir, ve oynadığı maç attığı gol oranına göre tüm zamanların en verimli golcülerinden biridir, millî kariyerinde Macaristan millî takımı için 84 maçta 83 gol, Nemzeti Bajnokság I ve İspanya Ligi'nde toplam 5 gol atmıştır.

Ronaldo 1 sezonda en fazla kaç gol atmıştır?

Bu sezonda 54 resmi maça çıkan C. Ronaldo 53 gol atmayı başardı ve Real Madrid tarihindeki bir sezonda en fazla gol atma rekorunu kırdı. Önceki rekor 49 golle efsanevi futbolcu Ferenc Puskás'a aitti. Ligde ise 34 maçta 40 gol atarak, 82 yıllık lig tarihinin bir sezonda en çok gol atan futbolcusu olmayı başardı.

Türkiye'de en çok gol atan yabancı futbolcu kimdir?

2018-2019 sezonunun ilk yarısında Kasımpaşa'da, ikinci devresinde de Galatasaray'da forma giyen Senegalli Mbaye Diagne, 30 golle sezonu zirvede bitirerek, bir sezonda en fazla gol atan yabancı futbolcu unvanını elde etti.

Avrupa'da en çok gol atan Türk futbolcu kimdir?

Yusuf Yazıcı, UEFA Avrupa Ligi'nde bir sezonda en çok gol atan Türk futbolcu oldu.