Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına Nasıl Başvuru Yapılır?

İçindekiler:

  1. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına Nasıl Başvuru Yapılır?
  2. 1000 TL Nasıl Başvuru Yapılır?
  3. Pandemi ve Sosyal Hizmet Nasıl Başvurulur?
  4. Cimer para yardım başvurusu nasıl yapılır?
  5. Pandemi ücreti PTT'den nasıl alınır?

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına Nasıl Başvuru Yapılır?

Başvurular Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı (www.ailevecalisma.gov.tr) ve/veya (https://ailevecalisma.gov.tr/pdb) internet sayfası üzerinden elektronik ortamda yapılacaktır.

1000 TL Nasıl Başvuru Yapılır?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yapılan destek ödemesini 1000 TL'den 1100 TL'ye yükseltildiğini duyurdu. 1100 TL'lik yardım başvurusu E-Devlet üzerinden yapılacak. Günlerinde başvurularınızı yapabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri ise herhangi bir sınırlama olmaksızın herkes başvuru yapabilir.

Pandemi ve Sosyal Hizmet Nasıl Başvurulur?

PANDEMİ SOSYAL DESTEK BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? İhtiyaç sahiplerine verilen ödemeler için E-Devlet üzerinden TC Kimlik Numarası ve şifre girişi ile başvuru yapılıyor. 1100 TL pandemi başvurusu, yine aynı ekran üzerinden de sorgulanabiliyor. 8- Cuma günlerinde başvurularınızı yapabilirsiniz.

Cimer para yardım başvurusu nasıl yapılır?

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi başvurusunda bulunmak isteyen kişiler direkt olarak e-devlet üzerinden giriş yapabilir ya da “cimer.gov.tr” internet adresinden TC kimlik numarası, ad, soyad, annesinin evlenmeden önceki soyadı, kimlik seri no ve cep telefonu bilgilerini girerek başvuru sayfasına gelebilirler.

Pandemi ücreti PTT'den nasıl alınır?

PANDEMİ YARDIMI NEREDEN ALINIR? Pandemi dönemi için verilen sosyal yardım ücreti başvuru yaparken belirtilen banka adresine gönderilir, banka hesabı belirtilmediyse PTT'den gidip alınabiliyor. Eğer kapatmış olunan banka hesabına para gönderimi yapıldıysa 7-10 gün arasında ödeme PTT kurumuna geri aktarılmaktadır.