AÖF akademik duruma nereden bakılır?

İçindekiler:

  1. AÖF akademik duruma nereden bakılır?
  2. AÖF akademik durum başarılı ne demek?
  3. AÖF akademik durum ne zaman mezun yazar?
  4. Anadolu Üniversitesi öğrenci girişi nasıl yapılır?
  5. Akademik yetersizlik uyarısı ne anlama gelir?
  6. Gno ne demek?
  7. AÖF 2021 diplomalar ne zaman verilecek?
  8. Açık öğretim vize kaç ünite?
  9. AÖF sınav hangi ders hangi gün?
  10. AÖF nasil giris yapilir?
  11. AÖF öğrenci bilgilerime nasıl ulaşabilirim?

AÖF akademik duruma nereden bakılır?

AÖF diploma sorgulama 2020 işlemleri direkt olarak AÖF'ün resmi internet adresinden gerçekleştiriliyor. Mezuniyeti hakkında detaylı bilgi almak isteyen AÖF öğrencileri, Öğrenci Bilgi Sistemi'ne giriş yaptıktan sonra durumlarını öğrenebiliyor.

AÖF akademik durum başarılı ne demek?

Başarılı olarak görünmesi, herhangi bir dönem sonunda öğrencinin Genel Not Ortalamasının en az 2,00 olduğunu, ... Mezun olarak görünmesi de öğrencinin diploma için gerekli olan koşulları başarıyla yerine getirerek mezun olduğunu belirtir.

AÖF akademik durum ne zaman mezun yazar?

Mezun oldum, diplomamı ne zaman alabilirim? Diplomalar, dönem sonu sınavı sonuçları İnternetten açıklandıktan sonra 20 gün içinde hazırlanarak mezunlarımıza verilmek üzere bağlı oldukları AÖF bürolarına gönderilmektedir.

Anadolu Üniversitesi öğrenci girişi nasıl yapılır?

AÖF öğrencileri aof.anadolu.edu.tr adresinden E-posta veya T.C kimlik no ve şifreleri ile profillerine giriş yapabilirler. AÖF şifrelerini unutanlar kayıtlı oldukları bürolardan yeni şifre alabilirler.

Akademik yetersizlik uyarısı ne anlama gelir?

Güz dönemi veya akademik yılsonunda 2.00 Genel Not Ortalamasını sağlayamayan öğrenciye akademik yetersizlik uyarısı yapılır. Akademik yetersizlik uyarısı alan öğrencinin, bir sonraki dönemin sonundaki Genel Not Ortalamasının en az 2.00 olması gerekir.

Gno ne demek?

Her dönem sonunda öğrencilerin başarı durumu, Dönem Not Ortalaması ve Genel Not Ortalaması ile belirlenir. ... Bu işlem bir dönem içinde alınan dersler için yapılırsa Dönem Not Ortalaması (DNO), o zamana kadar alınmış bütün dersler için yapılırsa Genel Not Ortalaması (GNO) elde edilir.

AÖF 2021 diplomalar ne zaman verilecek?

2020-2021 dönemi AÖF mezunları için diploma ne zaman ve nasıl verilecek sorusu, öğrenciler tarafından merak edilenler arasında. Sınavlarını ve eksik derslerini tamamlayarak diploma almaya hak kazanan öğrenciler 14 Temmuz'dan itibaren AÖF bürosuna giderek imza karşılığı diplomalarını alabilecek.

Açık öğretim vize kaç ünite?

Öğrenciler ara sınavlarda ilk 7 üniteden, yarıyıl sonu, bütünleme ve üç ders sınavlarında ise 14 ünitenin tamamından sorumlu olurlar.

AÖF sınav hangi ders hangi gün?

AÖF sınavları cumartesi ve pazar günleri 4 oturum halinde yapılıyor. Sabah oturumları saat 09.30'da, öğleden sonra oturumları ise 14.00'te başlar. Sınavdan en az bir saat önce sınavın yapılacağı binada hazır bulunmanız gerekmektedir.

AÖF nasil giris yapilir?

www.anadolu.edu.tr adresinden yönlendirme linki ile sınav sayfasına geçiş yaptıktan sonra, T.C. kimlik numarası ya da @anadolu.edu.tr uzantılı e-Posta adresi ve şifrenizle sisteme giriş yapabilirsiniz.

AÖF öğrenci bilgilerime nasıl ulaşabilirim?

  1. Öğrenci Bilgi Sistemine (OBS) web sitemizde yer alan OBS bağlantısı üzerinden ya da http://obs.atauni.edu.tr/ linkinden ulaşabilirsiniz.
  2. Öğrenci bilgi sistemi için kullanıcı adınız T.C.
Daha fazla öğe...