Huawei uygulama nereden indirilir?

İçindekiler:

  1. Huawei uygulama nereden indirilir?
  2. Huawei de Google yok mu?
  3. Huawei akıllı cihazları için resmi uygulama indirme mağazası nedir?
  4. Huawei App Gallery nasıl yüklenir?
  5. Resmi Huawei online mağaza kullanıcısı olmanın ne gibi avantajları vardır?
  6. Huawei Store'da neler var?
  7. Huawei App Gallery de neler var?
  8. AppGallery nasil internet kazanilir?
  9. Huawei Play Store var mı?

Huawei uygulama nereden indirilir?

Son dönemlerde Android işletim sistemi ile çıkan Huawei akıllı telefonlarda Play Store gibi Google servisleri bulunmuyor. Bu nedenle eğer yeni bir Huawei telefon satın aldıysanız, Google Play Store'u dışarıdan kendiniz yüklemeniz gerekiyor.

Huawei de Google yok mu?

ABD ile Çin arasındaki ticari savaşların bir yansıması olarak Google ile arası açılan Huawei'nin yeni cihazlarında Google servisleri artık bulunmuyor.

Huawei akıllı cihazları için resmi uygulama indirme mağazası nedir?

Huawei AppGallery, Huawei akıllı telefonlar ve tabletler için resmi uygulama dağıtım platformudur. 170'den fazla ülkede bulunan AppGallery, dünyanın en büyük 3. uygulama mağazasıdır.

Huawei App Gallery nasıl yüklenir?

AppGallery Nasıl İndirilir?
  1. 1) İlk olarak buraya tıklayarak Huawei'nin sitesinden AppGallery'i android telefonunuza veya tabletinize indirin. ...
  2. 2) Butona dokunduktan sonra aşağıdaki gibi bir soru soracak. ...
  3. 4) Yükleme işlemi tamamlandıktan sonra uygulamayı açın ve çıkan ekranda İleri'ye tıklayın.

Resmi Huawei online mağaza kullanıcısı olmanın ne gibi avantajları vardır?

Uygulamayı indirip Huawei Store uygulamasına üye olan veya Huawei hesabı ile giriş yapan herkes, 2000 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli olmak üzere 1 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli olmak üzere ise 200 TL indirim kuponu kazanıyor.

Huawei Store'da neler var?

  • Telefonlar.
  • PCs.
  • Tabletler.
  • Giyilebilir Teknoloji.
  • Kulaklıklar.
  • Hoparlörler.
  • Aksesuarlar.
  • Router.

Huawei App Gallery de neler var?

AppGallery, dünyanın 3. büyük uygulama mağazasıdır, yeni uluslararası ve yerel Türkiye uygulamaları galeriye düzenli olarak eklenmektedir. TikTok, Snapchat, Microsoft Office ve Aliexpress gibi uluslararası popüler uygulamaları da kolaylıkla bulabilirsiniz.

AppGallery nasil internet kazanilir?

AppGallery uygulaması Ben/Ödüller/Diğer sekmelerini takip ederek kupon kodunu görebilirsin. 10 GB bedava internet almak için kupon kodunu 7273'e gönder. Gelen kodu https://appgalleryilehepkazan.com/ sitesine giderek telefon numaranı ve kodu gir. Anında 10 GB bedava internet paketi al.

Huawei Play Store var mı?

Google hizmetlerinden faydalanamayan Huawei'nin telefonları hala Android yüklü olarak geliyor. Ancak telefonlarda Android'in resmi uygulama marketi Play Store bulunmuyor. ... Son dönemlerde Android işletim sistemi ile çıkan Huawei akıllı telefonlarda Play Store gibi Google servisleri bulunmuyor.