Fatma Girik ne zaman evlendi?

İçindekiler:

  1. Fatma Girik ne zaman evlendi?
  2. Fatma Girik hastalığı nedir?
  3. Hidrosefali sonradan olur mu?
  4. Fatma Girik hidrosefali mi?

Fatma Girik ne zaman evlendi?

MEMDUH ÜN VE FATMA GİRİK EVLİ Mİ: 57 yıldır sinema sanatçısı 'le birlikte olan Memduh Ün ile Fatma Girik hiç evlenmedi. Memduh Ün, 1969 yılında ayrı yaşamaya başladığı eşinden hiçbir zaman boşanmadı.

Fatma Girik hastalığı nedir?

Hidrosefali hastalığı olarak bilinen ve beyinde su toplanması anlamına gelen hastalık sebebiyle Fatma Girik, 2019 Şubat ayında shunt ameliyatı geçirmişti. 180'den fazla filmde rol alan Girik, Bodrum'daki evinde banyoda dengesini kaybederek düşmüş ve acilen hastaneye kaldırılmıştı.

Hidrosefali sonradan olur mu?

Hidrosefali nadir görülen bir durumdur. Beyin omurilik sıvısının birikme nedeni tıkanıklık, bebeğinizin sıvı emiliminde sorun olması (kan dolaşımı tüm sıvıyı ememez) ya da nadir olarak vücudun çok fazla sıvısı üretmesi olabilir. Hidrosefali doğuştan gelir ya da başka nedenlerle ileriki yaşlarda oluşabilir.

Fatma Girik hidrosefali mi?

Geçirdiği beyin ameliyatının ardından Bodrum'daki evinde istirahate çekilen Fatma Girik, sosyal medya hesabından fotoğrafını paylaştı. Oyuncunun keyfinin yerinde olduğu görüldü. Fatma Girik 2019 yılında hidrosefali sebebiyle beyninden ameliyat olmuştu.