Vergi Levhası 2020 ne zaman çıkar?

İçindekiler:

  1. Vergi Levhası 2020 ne zaman çıkar?
  2. Vergi levhası ne zaman çıkar 2021?
  3. Vergi levhasi kac gune cikar?
  4. Alo 189 nedir?
  5. 4 neden arıyor?

Vergi Levhası 2020 ne zaman çıkar?

Mükelleflerin internet vergi dairesinden bizzat kendileri veya 3568 sayılı Kanun uyarınca yetki almış olup bağımsız çalışan serbest muhasebeci, serbest muhasebeci mali müşavir veya yeminli mali müşavirleri (meslek mensupları) aracılığıyla, gelir vergisi mükellefleri için (kazancı basit usulde tespit edilenler dâhil) 1 ...

Vergi levhası ne zaman çıkar 2021?

Vergi Levhaları, Gelir Vergisi ve Kurumlar Vergisi Yıllık beyannamelerinin verilmesinden itibaren 31 Mayıs'a kadar GİB İnternet Vergi Dairesi sisteminden oluşturulacaktır.

Vergi levhasi kac gune cikar?

Mükellefler, internet vergi dairesinden kendileri ya da mali müşavirleri aracılığıyla vergi levhalarını alabilirler. Gelir vergisi mükellefleri 1 Nisan tarihinden itibaren, kurumlar vergisi mükellefleri ise 1 Mayıs'tan itibaren vergi levhalarını, Mayıs ayının son gününe kadar alabilirler.

Alo 189 nedir?

turkiye genelinde vergi dani$ma servisi. vergi iadesi fişlerini yazarken, karşınıza birden fazla tarihi olmayan fiş çıkıp sonunda şikayet etmeye karar verdiğinizde, şöyle bir olay yaşayacağınız, maliye ihbar ve danışma servisi. ... - iyi günler. alo maliye ihbar ve danışma hattına hoş geldiniz.

4 neden arıyor?

Yeni süreçte vatandaşlar, vergi kayıp ve kaçağına ilişkin telefon ile bildirecekleri ihbarları Vergi İletişim Merkezine yapacaklar. Bundan önce Alo Maliye 189 hattına yapılan ihbarlar, tarihinden itibaren Alo Maliye 189 yerine, 4 numaralı hattan Vergi İletişim Merkezi'ne yapılacaktır.