Kiraz sapı ne kadar süre kullanılmalı?

İçindekiler:

  1. Kiraz sapı ne kadar süre kullanılmalı?
  2. Kayısı çayı kaç günde bir içilmeli?
  3. Form kayısı çayı zararlı mı?
  4. Kiraz sapı çayı ödem attırır mı?

Kiraz sapı ne kadar süre kullanılmalı?

Ödem atmanın yanında idrar sökücü etkisi de olan kiraz sapı çayı birçok yönden kurtarıcınız olabilir. Bir bardak kaynamış suya 20-25 adet kurtulmuş kiraz sapını atıp kısık ateşte 3-4 dakika kadar kaynatıp süzün. Bir hafta boyunca günde 1 bardak tüketmeniz yeterli olacaktır.

Kayısı çayı kaç günde bir içilmeli?

Kayısı çayı günde en fazla 1-2 fincan içilmelidir. Uzun süre düzenli olarak tüketmemeli, ara vererek içmelisiniz. Ayrıca kayısı çayının su attırrıcı özelliğinden dolayı tükettiğiniz günler bol su içmeye dikkat etmelisiniz. Zayıflamak için kayısı çayından maksimum etki alabilmek için sağlıklı beslenmelisin.

Form kayısı çayı zararlı mı?

Kayısı çayının bilindik bir zararı pek yoktur. Her besinde yer alan yan etkiler bu çayda da yer alabilir. Fazla tüketilmesi durumunda kayısı çayının bazı alerjik hastalıkları tetiklediği bilinmektedir.

Kiraz sapı çayı ödem attırır mı?

Suyun vücuttan toksinlerle beraber hızlı bir şekilde atılmasını sağlayan kiraz sapı, zayıflamak isteyenler için kullanılır. Kiraz sapının kaynatılarak içilen çayı, hem ödem atıcı olarak hem de zayıflamak amacıyla kullanılır. Kiraz sapı böbreklerin ve kanın temizlenmesine yardımcı olur.