Dünyanın en pahalı evi kimin?

İçindekiler:

  1. Dünyanın en pahalı evi kimin?
  2. Dünyanın en güzel evi nedir?
  3. Dünyanın en pahalı evleri hangi ülkede?
  4. İstanbul'un en pahalı evi ne kadar?
  5. İstanbul'da en pahalı ev ne kadar?

Dünyanın en pahalı evi kimin?

Dünyanın en pahalı evi, aynı zamanda en ilginçlerinden olan Antilia Kulesi. Hindistan, Bombay'da yer alan bu evin sahibi Hintli işadamı Mukesh Ambani. İçeride kendisi ve ailesi yaşıyor. Evin değeri 1 milyar dolar.

Dünyanın en güzel evi nedir?

ABD'nin Nevada eyaletinde bulunan Lake Tahoe Malikânesi Joel Hotowitz'dir. Evin değeri 100 milyon dolardır. Muhteşem göl manzarası olan evin 19 banyosu, 9 yatak odası, havuzu ve şarap mahzeni yer almaktadır.

Dünyanın en pahalı evleri hangi ülkede?

MONACO dünyanın en pahalı emlak piyasası. Oysa bir çoğumuz, en pahalı mülklerin Amerika'da olduğunu zannederiz. Fakat araştırmalar bunun hiç de böyle olmadığını gösteriyor. MONACO: Ülkede 1 milyon dolar karşılığında sadece 15 metrekarelik bir ev ya da alan satın alınabiliyor.

İstanbul'un en pahalı evi ne kadar?

Zeki Paşa Yalısı, İstanbul Boğazı'nın mimarisiyle en dikkat çeken yapılarından biri. Aynı zamanda Türkiye'nin en pahalı evi olarak biliniyor. Fiyatı ise 550 milyon lira...

İstanbul'da en pahalı ev ne kadar?

Adnan Şen'in geliştirdiği 1021 North Beverly Drive'daki dev malikane ise 75 milyon dolarlık fiyatıyla satışa çıktı. Netflix'in yayınladığı Selling Sunset programında satışa sunulan en pahalı ev unvanını da aldı.