Erkek zina yaparsa cezası nedir?

İçindekiler:

  1. Erkek zina yaparsa cezası nedir?
  2. Cima ne anlama gelir?
  3. Heteroseksüel ne demek?
  4. Iki cinse de ilgi duyana ne denir?
  5. Homoflexible ne demek?

Erkek zina yaparsa cezası nedir?

Kur'ân-ı Kerîm, zinayı Allah'a ortak koşmakla birlikte anmıştır. ... "Zina eden kadın ve zina eden erkeğin her birine yüz sopa vurun, Allah'a ve ahiret gününe inananlarsanız Allah'ın cezasını uygulamada sizi, onlara karşı acıma duygusu tut(up engelle)mesin.

Cima ne anlama gelir?

Cima, eski dilde kullanılan ve İnsanlarda çiftleşme, cinsel ilişki anlamına gelen Arapça kökenli sözcüktür.

Heteroseksüel ne demek?

Heteroseksüellik veya karşıcinsellik, cinsel ve duygusal açıdan karşı cinse ilgi duyan biyolojik insan tipidir. Cinsel açıdan kadınlara ilgi duyan erkeklere ve erkeklere ilgi duyan kadınlara heteroseksüel denir. Heteroseksüellik hayvan cinselliğini tanımlamada da sıkça kullanılır.

Iki cinse de ilgi duyana ne denir?

Bir biseksüel kimlik, her iki cinse eşit cinsel çekim hissetmek zorunda değildir; çoğunlukla bir cinse daha çok ilgi duyan kişiler de kendilerini biseksüel olarak tanımlar. Biseksüellik tarih boyunca çeşitli insan topluluklarında ve hayvanlar aleminde de gözlenmiştir.

Homoflexible ne demek?

Homo-esnek (İngilizce: Homoflexible) temelde eşcinsel olup karşı cinsle de ilişkiye girme fikrine olumsuz bakmayan, bu fikrin ters gelmediği veya nadiren karşı cinsle birlikte olan kişileri tanımlamak için kullanılır.