Beylikdüzü Zincirlikuyu Metrobüs kaç durak?

İçindekiler:

  1. Beylikdüzü Zincirlikuyu Metrobüs kaç durak?
  2. 34BZ ne kadar sürüyor?
  3. Metrobüs Beylikdüzü'ne gidiyor mu?
  4. Metrobüsle Eminönü'ne nasıl giderim?
  5. Söğütlüçeşme Beylikdüzü metrobüs kaç dk?
  6. Söğütlüçeşme Beylikdüzü metrobüs ne kadar sürer?
  7. Metrobüs ile Beylikdüzü'ne nasıl gidilir?
  8. Beylikdüzü Sultanahmet nasıl gidilir?
  9. Metrobüs durakları arası kaç dakika?

Beylikdüzü Zincirlikuyu Metrobüs kaç durak?

Metrobüs 34BZ Hattı Beylikdüzü Sondurak (TÜYAP) – Zincirlikuyu arasında sefer düzenleyen bu hatta toplam 37 durak bulunmaktadır. Her gün sabah 06:00 – gece 02:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

34BZ ne kadar sürüyor?

34BZ otobüs hattının ilk durağı Beylikdüzü Sondurak olup son durağı Zincirlikuyu durağıdır. 34BZ (Beylikdüzü > Zincirlikuyu), her gün çalışıyor. Ek bilgi: 34BZ hattında 37 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 94 dakika.

Metrobüs Beylikdüzü'ne gidiyor mu?

Beylikdüzü ilçesine metrobüs ile doğrudan ulaşım seçeneği bulunmaktadır. Söğütlüçeşme (Kadıköy) ile Beylikdüzü arası ulaşım süresi ortalama 90 dakika sürmektedir. Metrobüs hattı; Kadıköy, Altunizade ve ardından Boğaziçi Köprüsü'nden geçerek Avrupa yakasına ulaşmaktadır.

Metrobüsle Eminönü'ne nasıl giderim?

Metrobüs ile Eminönü'ne gitmek için bir metrobüse binip Zeytinburnu durağında inmeniz gerekmektedir. Ardından Eminönü'nden geçen T1 Bağcılar Kabataş hattına geçiş yaparak Eminönü durağında inmek yeterli olacaktır.

Söğütlüçeşme Beylikdüzü metrobüs kaç dk?

Metrobüsün 50. kilometresi Beylikdüzü İstasyonu olurken, Beylikdüzü-Söğütlüçeşme arası 83 dakika sürecek. Yeni eklenen hatlarla beraber metrobüs hattındaki istasyon sayısı 33'ten 44'e çıkacak. Metrobüs hattının 4. etabı olan Avcılar-Beylikdüzü hattı bir hafta sonra tam kapasiteyle hizmet verecek.

Söğütlüçeşme Beylikdüzü metrobüs ne kadar sürer?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Beylikdüzü'nden metrobüse binen bir yolcu, aktarmasız olarak ve tek biletle Zincirlikuyu'ya kadar yolculuk edebilecek. Metrobüsün 50. kilometresi Beylikdüzü İstasyonu olurken, Beylikdüzü-Söğütlüçeşme arası 83 dakika sürecek.

Metrobüs ile Beylikdüzü'ne nasıl gidilir?

Metrobüs ile Nasıl Gidilir? Beylikdüzü ilçesine metrobüs ile doğrudan ulaşım seçeneği bulunmaktadır. Söğütlüçeşme (Kadıköy) ile Beylikdüzü arası ulaşım süresi ortalama 90 dakika sürmektedir. Metrobüs hattı; Kadıköy, Altunizade ve ardından Boğaziçi Köprüsü'nden geçerek Avrupa yakasına ulaşmaktadır.

Beylikdüzü Sultanahmet nasıl gidilir?

Beylikdüzü'nden gelenler Yenibosna metrobüs durağında inip M20 Yenibosna-Kazlıçeşme otobüsüne binebilir. Kazlıçeşme'den Marmaray'a binenler Sirkeci istasyonundan inip tramvay ile Sultanahmet'e geçebilir.

Metrobüs durakları arası kaç dakika?

Metrobus hattında toplam 44 durak bulunmaktadır. Hattın toplam uzunluğu yaklaşık 50 km'dir. İki durak arası ortalama 1 km kadar olup, metrobüsün bir duraktan hareket edip diğer durağa ulaşması (durakta bekleme süresini de hesaba katarsak) yaklaşık 1,5-2 dakika sürmektedir.