Arı sütü kimler kullanabilir?

İçindekiler:

  1. Arı sütü kimler kullanabilir?
  2. Arı sütü ne zaman kullanılmalı?
  3. Saf Arı sütü nasıl tüketilir?
  4. 1 kg bala ne kadar arı sütü katılır?
  5. Arı sütü fiyatı ne kadar?
  6. Arı poleni hamile kalmayı kolaylaştırır mı?

Arı sütü kimler kullanabilir?

Arı sütü; saman nezlesi, astım, karaciğer hastalıkları, tip 2 şeker hastalığı, pankreatit, uyku sorunları, PMS, diyabet nedenli ayak ülserleri, kanser, menopoz belirtileri, kısırlık, yorgunluk, mide ülserleri, kemik kırıkları, böbrek hastalıkları, ciltteki bozulmalar ve yüksek kolesterol adına kullanılır.

Arı sütü ne zaman kullanılmalı?

Arı sütünün sabah ve akşam olmak üzere günde iki defa kullanılması tavsiye edilmektedir.

Saf Arı sütü nasıl tüketilir?

Arı sütünü saf halde kullanmayı öneriyoruz. Arısütü, plastik bir tatlı kaşığı ile ağza alınıp, en az 2 dakika süreyle dil altında tutularak tüketilir.

1 kg bala ne kadar arı sütü katılır?

Yaklaşık 1 kilogram bala 60 gram arı sütü, 100 gram polen, 50 gram arı ekmeği ve 20 gram da propolis katarak ahşap bir kaşıkla karıştırıp o şekilde tüketilmesini tavsiye ediliyor.

Arı sütü fiyatı ne kadar?

Her yıl nisan-mayıs ayı içerisinde sağımına başlanan ve eylül ayına kadar hasadı devam eden arı sütü, kovanlardan çıkartılmaya başlandı. Servet değerindeki 'arı sütü'nün gramı 8 TL, kilosu ise 8 bin TL'den satılıyor.

Arı poleni hamile kalmayı kolaylaştırır mı?

Arı poleni sadece doğurganlığınızı arttırmakla kalmaz, aynı zamanda partnerinizin sperm sayısını ve sperm kalitesini artırır ve erkek fertilitesini önemli ölçüde artırır. Artan sperm sayısı ve sağlıklı spermler, gebe kalma şansınızı arttırır.