Fenerbahçe forma tanıtımını kim yaptı?

İçindekiler:

  1. Fenerbahçe forma tanıtımını kim yaptı?
  2. Fener yeni forma ne kadar?
  3. Fenerbahçe Puma anlaşması kaç yıl?
  4. Fenerbahçe Yeni Sezon Forması Ne zaman?
  5. Fenerbahçe Puma anlaşması kaç para?
  6. Fenerbahçe formaları ne zaman?

Fenerbahçe forma tanıtımını kim yaptı?

Fenerbahçe'nin yeni sezon forma tanıtım videosundaki “Alex De Souza” detayı ise gözlerden kaçmadı. Alex de Souza, forma tanıtımda yeni sezon formaları için “Miras” sözünü kullandı.

Fener yeni forma ne kadar?

Fenerbahçe'nin 2021-2022 sezonunda kullanacağı alternatif forma tanıtıldı. Lacivert renkli 3. forma, üzerindeki "Fenerbahçe" yazılı şeritle ve ön tarafının armasız oluşuyla dikkat çekti. Forma, Fenerium mağazalarında 319 TL bedelle satışa sunuldu.

Fenerbahçe Puma anlaşması kaç yıl?

Fenerbahçe ile PUMA arasındaki anlaşmanın süresinin 2 yıl olduğu açıklandı. İç saha ve deplasman formaları imza töreninde tanıtılırken, üçüncü formanın 19 Ağustos'ta global bir etkinlikle duyurulacağı belirtildi.

Fenerbahçe Yeni Sezon Forması Ne zaman?

Gelecek sezon forma sponsorluğu için Puma ile anlaşmaya varan Fenerbahçe'de bu kulüplerin başında geliyor. Fenerbahçe'nin 2021/2022 sezonunda giymeyi planladığı formalara dair herhangi bir bilgi yer almasa da, edinilen bilgilere göre; sarı lacivertli yönetim forma lansmanını 19.07.2021 tarihinde yapmayı planlıyor.

Fenerbahçe Puma anlaşması kaç para?

FENERBAHÇE'NİN YENİ SEZON FORMALARI 319 TL Formaların fiyatını da açıklayan Koç, anlaşmaya dair şu detayları verdi: “Formalar bu sene 319 lira olacak.

Fenerbahçe formaları ne zaman?

Fenerbahçe'nin 2021/2022 sezonunda giymeyi planladığı formalara dair herhangi bir bilgi yer almasa da, edinilen bilgilere göre; sarı lacivertli yönetim forma lansmanını 19.07.2021 tarihinde yapmayı planlıyor.