Aydınlatıcı yüzde nereye sürülür?

İçindekiler:

  1. Aydınlatıcı yüzde nereye sürülür?
  2. Highlighter nasıl ve nereye sürülür?
  3. Aydınlatıcı Krem nasıl kullanilir?
  4. Yuvarlak yüzde allık nereye sürülür?
  5. Kontör nereye sürülür?
  6. Highlighter toz mu likit mi?
  7. Aydınlatıcı Krem nerelerde kullanılır?
  8. Krem Highlighter nasıl kullanılır?
  9. Uzun yüzde allık nereye sürülür?
  10. Hangi yüze nasıl allık sürülür?
  11. Kontür aydınlatıcı nasıl kullanılır?
  12. Yüz kontürü nasıl yapılır?
  13. Bronzer Pudra nasıl sürülür?

Aydınlatıcı yüzde nereye sürülür?

Aydınlatıcı, ışığı yansıtan bir makyaj ürünü olduğu için, elmacık kemikleri, burun, çene, kaş altı gibi yüzün kemikli bölgelerini ön plana çıkarmak için kullanılır. Yüzünde öne çıkarmak istediğin bölgeleri aydınlatıcı yardımı ile daha parlak ve göz alıcı hale getirebilirsin.

Highlighter nasıl ve nereye sürülür?

Aydınlatıcı yani highlighter, göz altlarına, göz pınarlarına, kaş altına, elmacık kemiklerinin üzerine ve burun çizgisine uygulanmaktadır. Ten makyajı ve kontür işlemleri yapıldıktan sonra sürülmelidir. Aksi durumda etkisini kaybeder.

Aydınlatıcı Krem nasıl kullanilir?

Daha doğal bir görünüm isteyenler fondöten yerine BB krem, CC krem veya yalnızca nemlendirici tercih edebilirler. Daha sonra elmacık kemiklerinin üzerine, kaş altına, burun üzerine, çene kısmına, alın bölgesine ve gözaltlarına parmaklar yardımıyla hafifçe krem aydınlatıcı uygulanır.

Yuvarlak yüzde allık nereye sürülür?

Yuvarlak yüz: Yüzünüzün ince ve uzun görünmesi için allığı yanaklarınızın tam üstüne uygulayın. Fırçayla C harfi çiziyor gibi yapın. Allığı saç diplerinize doğru uzatın ve çenenize de hafifçe sürün. Uzun yüz: Allığı sadece yanaklarınızın üzerine uygulayın.

Kontör nereye sürülür?

Kontür yaparken öncelikle açık rengi elmacık kemiklerine ve aydınlık vermesi istenen yüzün diğer yerlerine sürün. Koyu rengi ise yüze derinlik kazandırmak için elmacık kemiklerinin altına –o hat boyunca- fazla bastırmadan uygulayın. Sonra koyu çizgiyi etrafa çok fazla yaymadan, hafif hareketlerle kendi çevresine yayın.

Highlighter toz mu likit mi?

Toz Highlighter'lar Toz ürünler, her zaman kolay ve pratik ürünlerdir. Ayrıca likitlere göre ışıltıları bir miktar daha az olduğundan günlük hayatta, gün içinde rahatlıkla kullanılabilirler. Yüze doğal aydınlık bir ifade verirler.

Aydınlatıcı Krem nerelerde kullanılır?

Tuna White Correct Cilt Aydınlatıcı Kremin güneşlenme sonrasında ve makyaj öncesinde dahi kullanımı uygundur. Makyaj yapmadan önce kremi kullanım şekli detaylarında belirttiğimiz şekilde kullanıp üzerine makyaj yapmanız mümkündür. Makyaj öncesi kullanılabiliyor olmasının kullanıcıya kullanım kolaylığı avantajı verir.

Krem Highlighter nasıl kullanılır?

Daha doğal bir görünüm isteyenler fondöten yerine BB krem, CC krem veya yalnızca nemlendirici tercih edebilirler. Daha sonra elmacık kemiklerinin üzerine, kaş altına, burun üzerine, çene kısmına, alın bölgesine ve gözaltlarına parmaklar yardımıyla hafifçe krem aydınlatıcı uygulanır.

Uzun yüzde allık nereye sürülür?

Uzun yüz: Allığı sadece yanaklarınızın üzerine uygulayın. Böylece yüzünüzün uzunluğunu dengelersiniz. Oval yüz: Oval yüzlerde alın çeneden daha geniştir. Bu tip yüze sahipseniz, allığı elmacık kemiklerinize ve şakaklarınıza uygulayın.

Hangi yüze nasıl allık sürülür?

Allık elmacık kemiklerinin üzerine sürülür. Elmacık kemiğini yanakların en yüksek yerleridir. Bulmakta zorlanılıyorsa, Bir fırça veya kalem yanak üzerinde yuvarlanarak bulunabilir. Allık uygularken yanaklar içeri doğru çekilir.

Kontür aydınlatıcı nasıl kullanılır?

Aydınlatıcınızı uygularken; elmacık kemiğinizin üzerine sürebilir, burnununuzun kontür yapılan kenarlarının ortasına gelecek şekilde dağıtabilir, kaşlarınızın alt kısmına ve alnınızın orta kısmına aydınlık verebilir, dudaklarınızı daha dolgun görünmesini istiyorsanız dudak üstüne de uygulayarak dağıtabilirsiniz.

Yüz kontürü nasıl yapılır?

Yüz kontürleme de ilk olarak elmacık kemiğinin altına, çene ve gıdı bölgesine yaparak başlayın. Eğer alnınız geniş ise cildinizden koyu renk olan kontür ürününü fazla olmaması kaydıyla sürmeniz gerekir. Bu işlemi azar azar ürün alarak uygulamak daha doğrudur.

Bronzer Pudra nasıl sürülür?

Adım: Bronzer'ı fondöten gibi kullanacaksan direkt olarak makyaj bazının üzerine uygulayabilirsin. Eğer cildine bronzluk katmak için kullanacaksan ten makyajın bittikten sonra, yani fondötenin üzerine uygulamalısın. Adım: Bronzer'ından fırçanla biraz al ve sonrasında fazlalığın gitmesi için üfle.