İŞKUR ne gibi işler var?

İçindekiler:

  1. İŞKUR ne gibi işler var?
  2. İŞKUR iş arayan belgesi nasıl alınır?
  3. İŞKUR üzerinden başvuru nasıl yapılır?
  4. İŞKUR evlere iş veriyor mu?
  5. Iş arayan kaydı nasıl yapılır?
  6. Çalışma Belgesi nasıl alınır?
  7. İŞKUR hesabı nasıl aktifleştirilir?
  8. İskur iş başvurusu nasıl yapılır 2020?
  9. Hastanelere is başvurusu nasıl yapılır?

İŞKUR ne gibi işler var?

MeslekAçık İş Sayısı
Açkı Ve Polisaj Tezgahı Operatörü-Metal İşçiliği35
Adalet Meslek Elemanı2
Ağaç Biçme Makinesi Operatörü (Hızarcı-Keresteci)50
Ağaç İşleri Endüstri Mühendisi2
242 satır daha

İŞKUR iş arayan belgesi nasıl alınır?

İŞKUR kayıt belgenizi e devlet üzerinden alabilirsiniz. Bunun için e devlet hesabınıza giriş yaptıktan sonra arama kısmına gelin. Buraya İŞKUR kayıt belgesi diye yazarak aratın. Çıkan ilk sayfada İŞKUR kayıt belgenizi kolay bir şekilde temin edebilirsiniz.

İŞKUR üzerinden başvuru nasıl yapılır?

1) Başvuru şartlarını taşıyan adaylar 23 – 27 Ağustos 2021 tarihlerinde esube.iskur.gov.tr internet adresinden “İş Arayan” linki üzerinden TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak başvuru yapabilecektir. Ayrıca hizmet noktalarından ve Alo 170 hattı üzerinden de başvurular yapılabilecektir.

İŞKUR evlere iş veriyor mu?

Evde paketleme işine katılmak isteyen kadınlar, adresilerine en yakın İŞKUR şubesine giderek kayıt yaptıracak. Kayıttan önce ise İŞKUR evde ek başvuru formunu dolduracak. ... Sisteme kaydı yapılan kişiye uygun evde paketleme işi geldiğinde, verdiği cep telefonuna İŞKUR tarafından SMS gönderilecek.

Iş arayan kaydı nasıl yapılır?

İş aramanın ilk adımı kayıttır. Kurum hizmetlerinden yararlanmak isteyen arayanların Kurum portalına üye olarak veya şahsen Kurum ünitelerine başvurarak kayıt olmaları zorunludur. Başarılı bir eşleştirme için hem açık hem de iş arayan kişi hakkında tam ve doğru bilgilerin bulunması zorunludur.

Çalışma Belgesi nasıl alınır?

Çalışma izin belgesi e-Devlet üzerinden alınıyor. Başvuru esnasında bu belgeyi alacak vatandaşların; T.C. Kimlik Numarası, Ad-Soyad, Doğum Tarihi, Doğum Yeri, Görevi, İşe Başlama Tarihi, İşten Çıkış Tarihi, Bölümü ve İşçinin İşinin Türü bilgilerini doldurmaları gerekiyor.

İŞKUR hesabı nasıl aktifleştirilir?

Sisteme giriş yaptıktan sonra Özgeçmiş linkine tıklayın. Açılan ekranda “Kişisel Bilgiler” bölümünün altında yer alan İş Arama Statüsü bölümündeki Yeni Kayıt seçili olan kısmı “AKTİF” olarak seçip “Kaydet” butonuna tıklayarak Profilinizi Aktif edebilirsiniz.

İskur iş başvurusu nasıl yapılır 2020?

Öncelikle İŞKUR resmi sitesine (iskur.gov.tr) giriş yapmalısınız. İŞKUR resmi sitesinde üst menüde bulunan "İnternet Şubesi" butonuna tıklamalısınız. Açılan "esube.iskur.gov.tr" adresli İŞKUR İnternet Şubesi'nde kayıt işlemlerinizi kolayca yapabilirsiniz.

Hastanelere is başvurusu nasıl yapılır?

İŞKUR'un resmi internet sitesinde verilen en az ilkokul mezunları için verilen hastaneye işçi alım ilanlarında başvuru yapmak isteyenler öncelikle İŞKUR kaydı yapmak zorunda. İŞKUR kaydından sonra, İŞKUR web sitesi üzerinden tercih ettiği şehir ve hastane ilanlarına göre başvuru yapabilecek.