Eminevim ev alma sistemi nasıl?

İçindekiler:

  1. Eminevim ev alma sistemi nasıl?
  2. Emin evimden ev sahibi nasıl olurum?
  3. Fuzulev mantığı nedir?
  4. Fuzulev ile nasıl ev sahibi olunur?
  5. Eminevim kac yillik?
  6. Eminevim kredi veriyor mu?

Eminevim ev alma sistemi nasıl?

Sistem; faiz ödemeden, kişinin bütçesine göre, dilediği yerden istediği gayrimenkulü alabilmesini sağlar. Sistemin özünde imece ve yardımlaşma vardır. Eminevim sisteminin bir adı da Elbirliği Sistemidir. ... Bu sistemde Faiz ödemeden ilk aylarda ev alma şansı vardır.

Emin evimden ev sahibi nasıl olurum?

Peşinatlı sistem ile ev sahibi olmak istediğinizde ise yapmanız gereken ilk şey peşinat ve taksit tutarlarını belirlemek. Daha sonra vade belirlenir ve ödemelerde herhangi bir artış veya azalma olmaz. Sunduğu avantajlar ile ev almanın en kolay yöntemini sunan Eminevim ile siz de ev sahibi olabilirsiniz.

Fuzulev mantığı nedir?

Fuzulev, ev sahibi olmak isteyen ancak, ödeme güçlüğü çeken veya banka faizine bulaşmak istemeyen bireyleri ev sahibi yapmayı amaçlıyor. Temelinde yardımlaşma olan sistem; ev almak için bir araya gelerek grup oluşturan kişilerin, birbirlerine destek olarak; faizsiz, vade farksız ev sahibi olmasını sağlıyor.

Fuzulev ile nasıl ev sahibi olunur?

Başvurunuzu çağrı merkezimizi arayarak, başvuru formunu doldurarak veya E-Şube üzerinden başlatabilirsiniz. Müşteri temsilcilerimizin yardımıyla size en uygun modeli seçip sisteme dahil olabilirsiniz. Başvuru formunu imzaladıktan ve Organizasyon Ücretini yatırdıktan sonra sistem aktifleşir.

Eminevim kac yillik?

Neden Eminevim? 28 Yıllık tecrübesiyle Eminevim Türkiye'de ilk defa uygulanan bir sistem ile her bütçeye uygun ev sahibi olmanın yolunu açıyor.

Eminevim kredi veriyor mu?

Hayalimdeki evin değeri artarsa diyenlere Değer Artışlı Kampanya Eminevim'de! Faizsiz ev alma sisteminin mucidi Eminevim olarak, 30 yıldır sizleri sadece ev ve otomobil sahibi yapmıyor, aynı zamanda faiz yükü ve banka kredisi derdinden de kurtararak tasarruf etmenizi sağlıyoruz.