Mihrabat Korusu kime ait?

İçindekiler:

  1. Mihrabat Korusu kime ait?
  2. Mihrabat Korusu nda ne yapılır?
  3. Otağtepe giriş ücretli mi?
  4. Mihrabat Korusu piknik yapılır mı?
  5. Otağtepe piknik yapılır mı?
  6. Beykoz merkezde ne yenir?
  7. Beykoz neyi ile meşhur?

Mihrabat Korusu kime ait?

İsmet Acar'ın sahibi olduğu şirket, Mihrabat Ormanı'nın içine bir işletme binası, kır kahvesi, büfe, yürüyüş parkurları ve oturma yerleri yaptı.

Mihrabat Korusu nda ne yapılır?

Koru, hafta sonu dinlenmesi ve özellikle de açık büfe kahvaltı için tercih edilir. Koruya yürüyüşe gittiğinizde oturup dinlenebileceğiniz güzel mekanlar bulunur. Boğaz manzarasında etkinlikler organize edilebilmesi için iki tane davet alanı da vardır.

Otağtepe giriş ücretli mi?

Otağtepe Girişi ücretsizdir. Sadece otopark ücreti ödemelisiniz. Bunun dışında her gün burayı 09.00 – 19.30 saatleri arasında bu parkı ziyaret edebilirsiniz.

Mihrabat Korusu piknik yapılır mı?

Günümüzde ise bu koruda piknik alanı, mesire yeri, oturma alanları bulunmaktadır. burada oturup bir yanda çayınızı yudumlarken diğer yandan da çam kokularını içinize çekip manzara keyfine yaşayabilirsiniz. Ayrıca burada Kahvaltı yapma keyfini yaşayabilirsiniz.

Otağtepe piknik yapılır mı?

Çocukla Otağtepe'yi gezmek görmek isterseniz sizlere bazı önerilerim olacak: Parkın çevre düzenlemesi harika. ... Maalesef parkta piknik yapmak, çimenlere örtü örtmek, mangal yakmak, etrafa çöp atmak yasak. Dolayısıyla çocuklarla piknik için elverişli değil.

Beykoz merkezde ne yenir?

Beykoz'da Nerede Yemek Yenir? Kalitesi Sabit 12 Nefis Mekan
  • 1) İBB Beykoz Sahil Sosyal Tesisleri. ...
  • 2) Hidiv Kasrı Restoran. ...
  • 3) Çubuklu Hayal Kahvesi. ...
  • 4) Balıkçı Abdullah. ...
  • 5) Cafe İsmail Ağa – Asırlık Kanlıca Yoğurdu. ...
  • 6) Mihrabat Restaurant. ...
  • 7) Hıngal Mantı ...
  • 8) Five O'Clock.
Daha fazla öğe...

Beykoz neyi ile meşhur?

Tarihi ve doğal güzellikleriyle İstanbul'un en gözde ilçeleri arasında yer alan Beykoz, Türk Mutfağı'na kazandırdığı “Paça Dondurması”, “Beyinli Beykoz Kebabı” ve “Taratorlu Taze Fasulye Salatası” gibi kendine özgü yemekleriyle lezzet düşkünlerine göz kırpıyor.