Izmir karta HES kodu nasıl yüklenir?

İçindekiler:

  1. Izmir karta HES kodu nasıl yüklenir?
  2. Izmir kart HES kodu tanımlama zorunlu mu?
  3. Eshot HES kodu ne zamana kadar geçerli?
  4. Izmir karta nasıl yüklenir?
  5. Antalya karta HES kodu nasıl alınır?
  6. Ibb otobüs kartına HES kodu nasıl yüklenir?
  7. Eshot 65 yaş kartı hangi saatlerde geçerli?
  8. HES kodu geçerlilik süresi nedir?
  9. HES kodu en son ne zaman?

Izmir karta HES kodu nasıl yüklenir?

HES yazıp aralarında boşluk bırakılarak sırasıyla T.C. kimlik numarası, T.C. kimlik seri numarasının son 4 hanesi ve paylaşım süresi yazılır ve 2023'e SMS olarak atılır.

Izmir kart HES kodu tanımlama zorunlu mu?

İçişleri Bakanlığı'nın pandemiyle mücadele kapsamında çıkardığı genelge ve İzmir Valiliği İl Hıfzıssıhha Kurulu'nun buna istinaden aldığı karar gereğince, kent içi toplu ulaşım araçlarına binişte kullanılan İzmirim Kartlara, kişisel HES kodlarının tanımlanması zorunlu kılınmıştı. 30 Ekim'den bu yana yapılan duyuruların ...

Eshot HES kodu ne zamana kadar geçerli?

HES Kodunuz (*) HES kodunuzun geçerlilik süresi en az 6 ay olmalıdır.

Izmir karta nasıl yüklenir?

İzmir toplu ulaşım sistemlerinde kullanılan tüm İzmirim kartlara, her hangi bir yükleme noktası aramadan doğrudan internet üzerinden kredi kartı ile yükleme yapmak mümkün oluyor. www.izmirimkart.com.tr adresine ister cep telefonu, isterseniz diğer cihazlarla girip https://www.izmirimkart.com.tr/tr/IzmirimkartTLYukleme/ ...

Antalya karta HES kodu nasıl alınır?

Kısa mesajla HES kodu almak isteyen vatandaşlar da HES yazıp aralarında boşluk bırakarak sırasıyla T.C. Kimlik Numarası, T.C. Kimlik Seri Numarasının son 4 hanesi ve paylaşım süresini gün sayısı olarak yazıp 2023'e kısa mesaj atarak HES kodu oluşturabilir.

Ibb otobüs kartına HES kodu nasıl yüklenir?

HES yazıp aralarında boşluk bırakılarak sırasıyla T.C. kimlik numarası, T.C. kimlik seri numarasının son 4 hanesi ve paylaşım süresi yazılır ve 2023'e SMS olarak atılır.

Eshot 65 yaş kartı hangi saatlerde geçerli?

Kartlar kart sahiplerine veya kanuni temsilcilerine teslim edilir. 65 yaş kartları otobüslerde, metro ve banliyö istasyonları ile vapur iskelelerinde bulunan validatörlere okutulmak suretiyle saat sınırlaması bulunmaksızın kullanılır.

HES kodu geçerlilik süresi nedir?

Sistem size az sonra 28 gün geçerli olacak HES kodunuzu telefonunuza gönderecektir, siz de ilgili alana girebilirsiniz. Bu işlemi bilet satın alacağınız her yolcu için ayrı ayrı yapmanız gerekir.

HES kodu en son ne zaman?

Bu arada Büyükşehir Belediyesi'nin Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında getirdiği ulaşım kartlarına HES kodu eşleştirmesi için verdiği son tarih olan 31 Ocak da 19 Şubat'a kadar uzatıldı.