Cepte marifetli hesap nedir?

İçindekiler:

  1. Cepte marifetli hesap nedir?
  2. Teb'de Hoşgeldin faizi yüzde kaç?
  3. TEB Marifetli Hesap en az kaç TL?
  4. Cepteteb Marifetli Hesap ücretli mi?
  5. Hoşgeldin faizi ne kadar geçerli?
  6. TEB Marifetli Hesap günlük mü?

Cepte marifetli hesap nedir?

Birikim Yapmak İsteyenlere CEPTETEB Marifetli. CEPTETEB Marifetli Hesap, CEPTETEB'in müşterilerine sunmuş olduğu, kişilerin birikimlerini gecelik vadeli mevduatta değerlendirebileceği, her gün anapara ve faizin değerlendirilmesini sağlayan bir hesaptır.

Teb'de Hoşgeldin faizi yüzde kaç?

Detaylı Bilgi. CEPTETEB TL Marifetli hesap açılışında hoş geldin faiz oranı 60 gün boyunca devam eder. %18,25 Hoş Geldin faiz oranı ile tanışmak için hemen hesap aç!

TEB Marifetli Hesap en az kaç TL?

Marifetli Hesap'a bağlı Vadesiz Hesap bakiyesinin; Marifetli hesap bakiyesi 2.000-49.999 TL aralığındaysa minimum 3.000 TL, Marifetli hesap bakiyesi 50.000-249.999 TL aralığındaysa minimum 5.000 TL, Marifetli hesap bakiyesi 250.000-749.999 TL aralığındaysa minimum 7.500 TL, 750.000 TL - 1.000.000 TL aralığında ise ...

Cepteteb Marifetli Hesap ücretli mi?

Hesap işletim ücreti yoktur ve TL para transferleri CEPTETEB'lilere ücretsizdir. Otomatik ödeme talimatlarını CEPTETEB Marifetli Hesap'tan yine ücretsiz olarak verebilirsin.

Hoşgeldin faizi ne kadar geçerli?

*Hoş Geldin Faizi 90 gün geçerlidir. *Bu tekliften daha önceden Turuncu/e-Turuncu açmayanlar ve hesabında başka bir kampanya tanımlı olmayanlar faydalanabilir.

TEB Marifetli Hesap günlük mü?

Üstelik Düzenli birikim ve üstü biriksin programına dahil olarak birikimlerinizi hızlandırabilirsiniz. Özellikleri: Günlük vadeli olarak çalışan hesap her gün anapara ve faizin değerlendirmesini sağlar. TL Marifetli Hesap açtıran müşterilere 60 gün boyunca avantajlı hoş geldin faizi sunulmaktadır.