DT kısaltması ne demek?

İçindekiler:

  1. DT kısaltması ne demek?
  2. DT ne demek ingilizce?
  3. OFC açılımı nedir?
  4. W b ne demek?
  5. Sınavda DC ne demek?
  6. League of Legends DC ne demek?
  7. Lol Op ne demek?
  8. Sync Klima ne demek?
  9. C180 Zone tuşu ne işe yarar?

DT kısaltması ne demek?

Beş senelik lisans üstü öğrenim sonrasında diş hekimi Dt. (Diş Tabibi) ünvanını alır. Mezun olan diş hekimi kamuda, özel muayanehanesinde ya da hastanelerde çalışmaya başlayabilir. Diş Hekimliği fakültesini bitirdikten sonra doktora programlarına devam eden ve bitiren diş hekimleri Dr.

DT ne demek ingilizce?

Açılımı Latince "Anno Domini" dir.

OFC açılımı nedir?

oceania football confederation (ofc) i.

W b ne demek?

Bu kısaltma ise “To be honest” ifadesinin baş harflerinden oluşuyor ve “Dürüst olmak gerekirse” manasına geliyor.

Sınavda DC ne demek?

Peki koşullu geçme nedir? Şartlı Geçme Nedir? Üniversitede vizelerde ve finallerde notlarınız harf notlarına dönüştürülür. Bu harf notları şayet CD, DC veya DD ise bu derslerden koşullu olarak geçmişsiniz demektedir.

League of Legends DC ne demek?

DC - Disconnected ya da Türkçesiyle oyundan düşmek, bir oyuncunun bağlantı problemleri yüzünden oyundan ayrılmasına denir.

Lol Op ne demek?

Lol'de op kelimesi Over Pover yani aşırı güçlü anlamına gelmektedir. Bu durum karakterin çok güçlü olduğunu söylemek için kullanılır.

Sync Klima ne demek?

Sync tuşu klimanız ile alakalı, aktif oldugunda yolcu ve yolcu yanındaki koltukta oturana aynı sıcaklikta hava gelir, pasif oldugunda ayri sıcaklık ayarlayabilirsiniz. HafıZa kartı max 32gb destekliyor.

C180 Zone tuşu ne işe yarar?

iç hava konumunu açıp kapatır.yani dışarıdan değil de içerideki hava tekrar üfler.bölece içerisi daha kolay ısıtılıp soğutulur.