Şampiyonlar ligi hangi takımlar tur atladı?

İçindekiler:

  1. Şampiyonlar ligi hangi takımlar tur atladı?
  2. PSV tur atladı mı?
  3. Şampiyonlar Liginden elenen takımlar ne olur?
  4. Galatasaray Tur Atladı mı?
  5. Sivasspor tur atladı mı?
  6. Şampiyonlar Ligi play-off maçları ne zaman?

Şampiyonlar ligi hangi takımlar tur atladı?

Legia, Malmö, Dinamo Zagreb, Ferencvaros, PSV, Olympiakos, Sheriff, Cluj, Midtjylland, Ludogorets, Young Boys, Sparta Prag ve Kızılyıldız takımları tur atladı.

PSV tur atladı mı?

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki bir numaralı organizasyonunun 2. eleme turu rövanşında 9 karşılaşma oynandı. PSV, Olympiakos, Sheriff, Cluj, Midtjylland, Ludogorets, Young Boys, Sparta Prag ve Kızılyıldız takımları tur atladı.

Şampiyonlar Liginden elenen takımlar ne olur?

UEFA Şampiyonlar Liginin ön eleme ve birinci eleme turunda elenen takımlar yeni turnuva olan UEFA Avrupa Konferans Ligine katılacaktır. UEFA Şampiyonlar Liginin ikinci ve üçüncü eleme turları ile play-off turunda elenen takımlar UEFA Avrupa Ligine katılacaktır.

Galatasaray Tur Atladı mı?

Galatasaray tur atladı - Anadolu Ajansı

Sivasspor tur atladı mı?

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turu rövanşında Dinamo Batum ile uzatmalarda 1-1 berabere kalan Demir Grup Sivasspor, ilk maçtaki skor avantajıyla play-off turuna yükseldi. Sivasspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde adını play off turuna yazdırdı.

Şampiyonlar Ligi play-off maçları ne zaman?

2020-21 UEFA Şampiyonlar Ligi eleme ve play-off turları, 8 Ağustos'tan 'ye kadar oynanacak ve grup aşamasına katılacak 32 takımdan 6'sının belirleneceği turlardan oluşmaktadır.