Nafi Güral eşi kimdir?

İçindekiler:

  1. Nafi Güral eşi kimdir?
  2. Nafi Güral ın kaç çocuğu var?
  3. Nazif Güral kimdir?
  4. Hediye Güral Gür kim?
  5. Güral kime ait?
  6. Hediye Güral kimin kızı?
  7. Nafi evlendi kimdir?
  8. NG Otel kime ait?
  9. Sevim Güral Olgun kimdir?
  10. Güral Otelleri sahibi kim?
  11. Hediye Güral nereli?
  12. Esin Güral Argat kimin kızı?
  13. NG Sapanca kime ait?

Nafi Güral eşi kimdir?

Gecede NG Kurucu Başkanı Nafi Güral eve eşi Gülsüm Güral, NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral ve eşi Yelda Güral, Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli ve eşi Onur Sürmeli, NG Hotels Başkanı Hediye Güral Gür, NG Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Gülden Güral davetlilere ev sahipliği ...

Nafi Güral ın kaç çocuğu var?

Nafi Güral'ın kızları Sema Güral Sürmeli, Hediye Güral, Gülden Güral ve oğlu Erkan Güral, NG Kütahya Seramik Porselen Turizm Sanayi isimli şirketle büyüme kararı aldı.

Nazif Güral kimdir?

İş adamı, sanayici, Gürallar Grubunun kurucusu, Kütahya Porselen AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanı. 1945 yılında Kütahya'da doğdu. ... Kütahya Porselen, Kütahya Seramik ve Kütahya Ambalaj tesislerinin bulunduğu Kütahya Porselen AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanıdır.

Hediye Güral Gür kim?

1999 yılında Kütahya Porselen İnsan Kaynakları Yöneticiliği görevini üstenen Hediye Güral Gür, 2006 yılında atandığı NG Güral Hotel İcra Kurulu Başkanlığı görevine devam etmektedir. NG Eğitim Vakfı, Skal, One Derneği, Chaine Des Rotısseurs, TİKAD Yönetim Kurulu Üyesi olan Hediye Güral Gür, İngilizce biliyor.

Güral kime ait?

Nafi Güral'a ait. · Bünyesinde Kütahya Porselen, Kütahya Seramik, Kütahya Ambalaj fabrikaları bulunan şirketin yüzde 40 hissesi Nafi Güral'a, yüzde 34 hissesi Rıza Güral'a ve yüzde 26 hissesi ise borsada işlem gören ortaklara ait. İsmet Güral'dır.

Hediye Güral kimin kızı?

Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı işadamı Nafi Güral'ın kızı Hediye Güral Gür işinde olan başarısıyla dikkat çekiyor. NG Hotels & Resorts İcra Kurulu Başkanı olan Hediye Güral Gür, iş hayatına atılmasından özel yaşamına ve anneliğe dair bilinmeyenle.

Nafi evlendi kimdir?

NG Şirketler Grubu Başkanı Nafi Güral ve eşi Gülsüm Güral, Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce ihtiyaç sahipleri için polis merkezi içerisinde açılan "pazar"a mont ve bot yardımında bulundu.

NG Otel kime ait?

Güral ailesinin sahibi olduğu NG Hotels'in Sapanca'daki 2'nci otel yatırımının adı belli oldu. Sapanca'da NG Sapanca ve NG Sapanca Bedesten olmak üzere 2 yatırımı bulunan NG Hotels, inşaatı devam eden ilçedeki 2'nci otel yatırımının adını NG Sapanca Club olarak açıkladı.

Sevim Güral Olgun kimdir?

Sevim Güral Olgun: Güral Grubu bünyesinde bulunan Art Craft, Güral Porselen, Kütahya Porselen, Club Ali Bey Tatil Köyleri, Kütahya Ambalaj, Kütahya Vit, Kütahya Seramik, şirketlerinde hissedar ve yönetim kurulu üyesi. ... Güral Sapanca Wellness ve Kütahya'daki Güral Harlek Termal SPA Oteli'in sahibi.

Güral Otelleri sahibi kim?

Toplantıya Güral Otelleri sahibi İsmet Güral, eşi Nesrin Güral, Güral Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve kızı Harika Güral, oğulları Sami Güral ve Ali Güral ile gelini Ceren Güral, Güral Premier Hotel Belek Genel Müdürü Atalay Arslan ve Güral Premier Hotel Tekirova Genel Müdürü Levent Toper katıldı.

Hediye Güral nereli?

NG Hotels & Resorts İcra Kurulu Başkanı olan Hediye Güral Gür, iş hayatına atılmasından özel yaşamına ve anneliğe dair bilinmeyenlerini HT Kulüp Yazı İşleri Müdürü Reşit Özete'e anlattı. Hediye Hanım sizi kısaca tanıyabilir miyiz? 1976 Kütahya doğumluyum.

Esin Güral Argat kimin kızı?

Esin Güral Argat çocukluğunu Kütahya'da geçirdi. Rıza Güral'ın tek kızı olarak büyüdü. Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden sonra İstanbul Üniversitesi İşletme ve İktisadı ve Endüstrisi bölümünde master yaptı.

NG Sapanca kime ait?

Güral ailesinin sahibi olduğu NG Hotels'in Sapanca'daki 2'nci otel yatırımının adı belli oldu. Sapanca'da NG Sapanca ve NG Sapanca Bedesten olmak üzere 2 yatırımı bulunan NG Hotels, inşaatı devam eden ilçedeki 2'nci otel yatırımının adını NG Sapanca Club olarak açıkladı.