Balenli destekli sütyen ne demek?

İçindekiler:

  1. Balenli destekli sütyen ne demek?
  2. Gece sütyeni nedir?
  3. Balenli destekli ne demek?
  4. Lol up strappy ne demek?
  5. Jelli sütyen ne demek?
  6. Uyku sütyeni ne ise yarar?
  7. Laluce Lace sütyen ne demek?
  8. Curvy Lace sütyen ne demek?

Balenli destekli sütyen ne demek?

Demir veya plastik gibi çubuklarla alt kısmı çevrelenmiş sütyen modelleri 'ne balenli sütyen denir . ... Balenli sütyenin en çok kullanıldığı türlerin başında Toparlayıcı sütyen modelleri gelmektedir. balenler sayesinde göğüsleri daha iyi toparlayak daha toplu ve dik görünmesini sağlar.

Gece sütyeni nedir?

Uyurken giyebileceğiniz kadar rahat ve sağlığımız için de risksiz. Uyku sütyeni adıyla satılan üren normal sütyenlerden çok daha hafif malzemelerden yapıldı. 8 farklı renk ve XS'dan XL'a kadar bedenlerle üretilen uyku sütyeni büyük göğüslü kadınlar için de farklı bir türde formüle edildi.

Balenli destekli ne demek?

Balenli sütyen dediğimiz aslında sütyenin alt tarafına dikilerek tutturulmuş olan ve nispeten sert sayılan bir teldir. Balenli sütyenlerin en büyük avantajı göğüsü toparlayıp desteklemesidir. ... Büyük göğüs sırt ağrısına neden olur. Balen göğüsü taşımaya yardımcı olarak sırt ağrısının yaşanmasını önler.

Lol up strappy ne demek?

Dayanıklı kumaşı ile aradığın kaliteyi sunan Lol Up Strappy Sütyen, esnek yapısı sayesinde ise rahatlık ve hareket özgürlüğü vadeder. Push-up özelliği olan Lol Up Strappy Sütyen, göğüslerinin daha dolgun ve iyi görünmesine yardım ederken ayarlanabilir askıları ile ölçülerine uygun olarak kullanım kolaylığı sağlar.

Jelli sütyen ne demek?

Sütyen kabının iç kısmında, göğse destek vermek amacıyla jel dolguyla şişlik verilmiş sütyenlere, jel dolgulu sütyen adı verilir. Destek kısmında, jel kıvamında bir madde bulunur. Bu madde sağlık açısından zararlı değildir.

Uyku sütyeni ne ise yarar?

Uyku sütyenleri vücudunuzu saran ikinci bir deri vazifesi görür ve varlığını hissetmezsiniz. Sırt kısmı genellikle kapalı ve askıları geniş olarak tasarlanan uyku sütyenleri, memeyi komple sararak pürüzsüz, sağlıklı ve mükemmel bir şekillenmeye de yol açmaktadır.

Laluce Lace sütyen ne demek?

Laluce Lace Sütyen, lifting özelliği sayesinde göğüsleri alt kısımlardan destekleyerek yukarı kaldırır ve hacimli bir görünüm oluşturur. ... Dantel ve tül kumaşın mükemmel uyumunu birlikte sunan Laluce Lace Sütyen, ön kısmındaki küçük fiyonk detayı ile şık ve çekici bir hava yaratır.

Curvy Lace sütyen ne demek?

Curvy Lace Sütyen, iç giyime yepyeni bir boyut kazandırıyor! Minimizer özelliğe sahip olan Curvy Lace Sütyen, dolgun göğüsleri toparlayarak şekillendirir. Balenli yapısıyla göğüslerinin daha dik ve daha güzel görünmelerini sağlarken onları alt kısımlarından destekleyerek omuzlarındaki baskıyı da azaltır.