Vodafone yanımda hangi günler?

İçindekiler:

  1. Vodafone yanımda hangi günler?
  2. Vodafone Çarkı Çevir hangi gün?
  3. Bana ne var hangi günler?
  4. Vodafone çarkında neler var?
  5. Vodafone yanımda bana ne var ne zaman yenileniyor?
  6. Vodafone hediye çarkı hangi gün internet veriyor?
  7. Vodafone yanımda neden açılmıyor?
  8. Vodafone hediye çarkını kimler kullanabilir?
  9. Vodafone çark hilesi var mı?
  10. Vodafone hediye çarkı gündüz kuşağı nedir?
  11. Vodafone yanımda nasıl giriş yapılır?

Vodafone yanımda hangi günler?

Vodafone Yanımda salla kazan olarak da bilinen “Bana Ne Var?” bölümü kullanıcıların her pazartesi günü girerek servis sağlayıcı tarafından verilen hediyeleri toplayabileceği bir alandır.

Vodafone Çarkı Çevir hangi gün?

Vodafone Yanımda Bana Ne Var Çark Çevirme Hangi Gün Yapılır Çarkı haftada 1 defa çevirebilirsiniz. Her hafta Pazartesi çekiliş sıfırlanır ve size yeni bir hak tanınırız.

Bana ne var hangi günler?

Vodafone Bana Ne Var Hangi Günler Yapılır Vodafone bana ne var her hafta Pazartesi günü yapılmaktadır. Yanımda uygulamasına giriş yaparak hafta da 1 defa Pazartesi günleri yapılmaktadır.

Vodafone çarkında neler var?

Vodafone Hediye Çarkı Hediyeleri Neler?
  • 500 MB internet (haftalık)
  • 1 GB internet (haftalık)
  • 2 GB internet (haftalık)
  • 4 GB internet (haftalık)
  • 5 GB internet (haftalık)
  • 1000 dk ücretsiz konuşma (haftalık)
  • Sürpriz hediyeler.

Vodafone yanımda bana ne var ne zaman yenileniyor?

vodafone'un pazartesi günleri telefonu sallamak suretiyle verdiği hediye kampanyası. ya konuşma süresi veriyor ya da internet.

Vodafone hediye çarkı hangi gün internet veriyor?

İnternet paketinden hediye çeklerine kadar pek çok avantaj ve hediyeyi her hafta kazanma şansına sahip olursunuz. İnternet paketi kazanmak istiyorsanız çarkı Pazartesi günleri çevirmek sizin için daha avantajlı olur.

Vodafone yanımda neden açılmıyor?

Vodafone Yanımda Açılmıyor Neden? Bu uygulamanın açılmaması, çoğunlukla uygulamada yapılan bir güncellemeden ileri geliyor. ... APK üzerinden uygulamaya girmek için öncelikle akıllı telefonunuzdaki ya da bilgisayarınızdaki Vodafone Yanımda uygulamasını kaldırmalısınız.

Vodafone hediye çarkını kimler kullanabilir?

Hediye Çarkı Kampanya Esasları Kampanyadan aktif tüm Vodafone Bireysel Faturalı, Faturasız ve Bireysel Esnaf Faturalı ses ve data aboneleri yararlanabilir. Aboneler kampanyaya sadece Vodafone Yanımda uygulamasının kullanıldığı akıllı telefonlar üzerinden katılım sağlayabilirler.

Vodafone çark hilesi var mı?

Vodafone üzerinden çark çevirdiğinizde kesin sonuç verebilecek bir hile mevcut değil fakat birkaç noktaya dikkat ederek internet paketi kazanma şansınızı biraz daha yükseltebilirsiniz.

Vodafone hediye çarkı gündüz kuşağı nedir?

Gündüz Kuşağı internet paketi hakları, paket kullanım süresi içerisinde, her gün sadece sabah 07:00-akşam 19:00 saatleri arasında kullanılabilir. Günün kalan saatlerinde internet kullanımı yapıldığı durumda kullanım önceliği olan diğer ücretli/ücretsiz internet haklarından düşüm gerçekleştirilir.

Vodafone yanımda nasıl giriş yapılır?

Giriş Adımları Vodafone Yanımda şifrenizi uygulamanın giriş sayfasındaki "Şifre Al" butonuna basarak veya S yazıp 7000'e ücretsiz SMS göndererek alabilirsiniz.