Esin gural Argat kimdir?

İçindekiler:

  1. Esin gural Argat kimdir?
  2. Esin Güral eşi kimdir?
  3. Esin Güral kaç yaşında?
  4. Güralların sahibi kim?
  5. Harika Güral kimdir?
  6. Gürallar kaç kardeş?
  7. Nafi Güral kaç çocuğu var?
  8. Gürallar sahibi kim?
  9. Güral otelin sahibi kim?
  10. Harika Güral kimin kızı?
  11. Kütahya Porselen Genel Müdürü Kimdir?
  12. Güral Porselen Genel Müdürü kim?
  13. Nafi Güral kimdir nerelidir?
  14. Ali Güral kim?
  15. Erkan Güral kimdir?
  16. Sapanca Güral otelin sahibi kim?
  17. Güral Porselen Müdürü kimdir?
  18. Kütahya Porselen Genel Müdürü kim?
  19. N Güral kimdir?
  20. Hediye Güral Gür eşi kim?

Esin gural Argat kimdir?

Esin Güral Argat, ülkemizin önde gelen son tüketici, sanayi ve turizm markalarını bünyesinde bulunduran Gürallar/ ArtCraft, Yapı, Turizm, Enerji, Makine, Kiremit şirketlerinin Yönetim Kurulu Başkan Vekili görevini yürütmektedir. ... Çalışma hayatına 1992 yılında kendi kurduğu Güven Çini ve Seramik şirketinde başladı.

Esin Güral eşi kimdir?

Yarım yüzyılı aşkın bir süredir Türkiye ekonomisine katma değer sağlayan ve faaliyet gösterdiği sofra camından turizme kadar pek çok alanda istihdam yaratan Gürallar Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Esin Güral Argat, oğlu Eray Adlım'ı okul sıralarında tanıştığı Jacklyn Shenvar ile Şikago'da nişanlandı.

Esin Güral kaç yaşında?

ESİN GÜRAL ARGAT 1969 tarihinde Kütahya'da doğmuştur. Lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümünde, Yüksek Lisans Eğitimini ise İstanbul Üniversitesi İşletme İktisadı Enstitüsü Bölümünde tamamlamıştır.

Güralların sahibi kim?

Nafi Güral'a ait. · Bünyesinde Kütahya Porselen, Kütahya Seramik, Kütahya Ambalaj fabrikaları bulunan şirketin yüzde 40 hissesi Nafi Güral'a, yüzde 34 hissesi Rıza Güral'a ve yüzde 26 hissesi ise borsada işlem gören ortaklara ait. İsmet Güral'dır.

Harika Güral kimdir?

Harika Güral, Kütahya doğumludur. İlk öğrenimini Evliya Çelebi İlkokulu'nda, Orta ve Lise öğrenimini Ali Güral Anadolu Lisesi'nde tamamlayan Harika Güral, Güral Porselen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı'dır. Harika Güral, 2001 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olmuştur.

Gürallar kaç kardeş?

Yüzde 26'sı halka açık olan ve babaları Ali Güral'ın vefatından bir yıl önce 1984 yılında kurulan Kütahya Porselen ve 1989 yılında kurulan Güral Porselen büyürken, ailedeki 4 kardeş (Rıza, İsmet, Nafi ve Sevim Güral) yollarını ayırmak için 2004 yılından beri ortak bir formül üretmeye çalışıyor.

Nafi Güral kaç çocuğu var?

Nafi Güral'ın kızları Sema Güral Sürmeli, Hediye Güral, Gülden Güral ve oğlu Erkan Güral, NG Kütahya Seramik Porselen Turizm Sanayi isimli şirketle büyüme kararı aldı.

Gürallar sahibi kim?

Güral Porselen, Kütahya'da faaliyet gösteren firma. Nafi Güral ve Güral ailesinin ortak malıdır.

Güral otelin sahibi kim?

Nafi GÜRAL; 1945 yılında Kütahya'da doğdu. Erkek Sanat Enstitüsü Makine Bölümü'nden mezun olduktan sonra, eşi ve evlatları ile birlikte, kurucusu olduğu NG aile şirketlerinde 1961 yılından bu yana çalışmalarını sürdürmektedir. İş hayatının ilk basamakları Ağaç Sanayi ve Madencilik oldu.

Harika Güral kimin kızı?

Güral Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Güral'ın kızı Harika Güral, babasının en büyük destekçisi oldu.

Kütahya Porselen Genel Müdürü Kimdir?

Kütahya Porselen Sanayii A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu 'na yaptığı açıklamada Nafi Güral'ın yerine Ahmet Rüştü Düver'in Kütahya Porselen Genel Müdürü olduğunu bildirdi...

Güral Porselen Genel Müdürü kim?

Ziyaretine Güral Porselen A.Ş. ile başlayan Vali Ali Çelik'i Güral Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Güral ile Genel Müdür Mehmet Naci Pekcan karşıladı.

Nafi Güral kimdir nerelidir?

Nafi GÜRAL; 1945 yılında Kütahya'da doğdu. Erkek Sanat Enstitüsü Makine Bölümü'nden mezun olduktan sonra, eşi ve evlatları ile birlikte, kurucusu olduğu NG aile şirketlerinde 1961 yılından bu yana çalışmalarını sürdürmektedir. İş hayatının ilk basamakları Ağaç Sanayi ve Madencilik oldu.

Ali Güral kim?

ALİ GÜRAL, 1915-1985 yıllarında yaşamış, ülkesine yaşadığı süre içerisinde en iyi şekilde hizmet etmiş Kütahyalı bir iş adamıdır. Adı, hem Kütahya hem de ülkemizdeki sanayinin gelişmesinde ilk kuruluşlarla anılır.

Erkan Güral kimdir?

2009 yılında kurulan İstanbul Genç Girişimciler Derneğinin Kurucu Başkanı olan Güral, akabinde Marmara Genç İşadamları Federasyonu Başkanlığına seçilmiştir. yılında ise Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu Genel Başkanlığına seçilen Güral halen bu görevlerini devam ettirmektedir.

Sapanca Güral otelin sahibi kim?

Güral ailesinin sahibi olduğu NG Hotels'in Sapanca'daki 2'nci otel yatırımının adı belli oldu. Sapanca'da NG Sapanca ve NG Sapanca Bedesten olmak üzere 2 yatırımı bulunan NG Hotels, inşaatı devam eden ilçedeki 2'nci otel yatırımının adını NG Sapanca Club olarak açıkladı.

Güral Porselen Müdürü kimdir?

Serdar ÇETİNTÜRK - İşletme Müdürü - Güral Porselen | LinkedIn.

Kütahya Porselen Genel Müdürü kim?

Kütahya Porselen Sanayii A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu 'na yaptığı açıklamada Nafi Güral'ın yerine Ahmet Rüştü Düver'in Kütahya Porselen Genel Müdürü olduğunu bildirdi...

N Güral kimdir?

Nafi GÜRAL; 1945 yılında Kütahya'da doğdu. ... Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ticaret ve Sanayi Odaları konsey başkanlığı görevinde bulunmuş olup, halen TOBB yüksek Disiplin Kurulu Başkanlığı görevini sürdürmektedir.

Hediye Güral Gür eşi kim?

Hediye Güral Gür, 'Lassa VI Challenge'de mücadele eden eşi Özgür Gür'ü izlerken korku ve heyecan dolu dakikalar yaşadı Kütahya Porselen'in Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral ve eşi Gülsüm Güral'ın kızı Hediye Güral Gür, önceki gün İzmir'deydi.