Merih Demiral hangi kulüplerde oynadı?

İçindekiler:

  1. Merih Demiral hangi kulüplerde oynadı?
  2. 2019 Merih Demiral hangi takımda?
  3. Merih Demiral kaç milyona transfer oldu?
  4. Merih Demiral ailesi aslen nereli?
  5. Merih Demiral bonservisi kimde?
  6. Merih Demiral nereye transfer?

Merih Demiral hangi kulüplerde oynadı?

Futbolcunun futbol hayatında sırasıyla Fenerbahçe, Alcanenense, Sporting Lizbon, Alanyaspor ve Sassuolo formaları giydikten sonra Juventus'a imza attı.

2019 Merih Demiral hangi takımda?

2019 yılında Sassuolo'dan Juventus'a transfer olan Merih Demiral'ın bu yaz takımdan ayrılabileceği iddia edilirken Juventus yönetiminin Merih için 35 milyon Avro bonservis bedeli belirlediği ifade edildi.

Merih Demiral kaç milyona transfer oldu?

Merih Demiral 2019 yazında Sassuolo'dan 18 milyon euro karşılığında Juventus'a transfer oldu. 23 yaşındaki futbolcu iki sezon boyunca Juventus formasıyla 32 maça çıktı ve bir de gol kaydetti. Merih Demiral; Sassuolo ve Juventus'un ardından kariyerindeki üçüncü İtalyan takımında forma giyecek.

Merih Demiral ailesi aslen nereli?

Demiral, Artvin'in Arhavi ilçesinden Karamürsel'e göç eden ailenin bir çocuğu olarak dünyaya geldi. Fenerbahçe U-15 takımındayken 28 Aralık 2012 tarihinde anne ve babasının içinde bulunduğu aracın kaza yapması sonucu annesini kaybetti. Babası yaralı olarak kurtuldu.

Merih Demiral bonservisi kimde?

5 Temmuz 2019 tarihinde 18 milyon euro bonservis bedeliyle Serie A takımlarından Juventus'a transfer oldu ve 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Merih Demiral nereye transfer?

Serie A'da Juventus'la sözleşmesi bulunan milli stoper Merih Demiral, sezon sonuna kadar Atalanta'ya kiralandı. 23 yaşındaki oyuncu S Sport'a açıklamalarda bulundu.