Arka Sokaklar kaç yıldır var?

İçindekiler:

  1. Arka Sokaklar kaç yıldır var?
  2. Arka Sokaklar 15 sezon ne zaman?
  3. Arka Sokaklar Ali kaç yaşında?
  4. Garip Kont hangi diziler?
  5. Pulsar neden final oldu?
  6. Arka Sokaklar Ali nereli?
  7. Arka Sokaklar Ali Komiser nereli?
  8. Pulsar kimin köpeği?

Arka Sokaklar kaç yıldır var?

Arka Sokaklar, Erler Film imzalı, 31 Temmuz 2006 tarihinde Kanal D'de yayınlanmaya başlayan ve yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı polisiye, aksiyon, dram ve komedi türündeki Türk yapımı televizyon dizisi. 16 yıldır (16 sezon) kesintisiz yayımlanan Arka Sokaklar, yayın yılı, sezon sayısı ve bölüm sayısı bakımından ...

Arka Sokaklar 15 sezon ne zaman?

Arka Sokaklar 15. sezonuyla 18 Eylül Cuma günü ekranlarda olacak.

Arka Sokaklar Ali kaç yaşında?

40 yaşında () Alp Korkmaz/Yaş

Garip Kont hangi diziler?

ARKA SOKAKLAR - GARİP KONT Bugün halen devam eden Arka Sokaklar'ın en unutulmaz karakterleri arasına yerleşen Garip Kont, artık şöhreti elde etmiş bir hayvan.

Pulsar neden final oldu?

Ekonomik krizden dolayı dizinin yayından kaldırıldığını kaydeden Sarımusaoğlu, "Kahraman köpek Pulsar' Türkiye'de çok sevildi. Artık çocuklar, bir Alman Çoban Köpeği gördüklerinde Pulsar diye sesleniyorlar. Dizinin reytingleri de iyiydi. Ama ekonomik kriz yüzünden dizi yayından kaldırıldı.

Arka Sokaklar Ali nereli?

Alp Korkmaz Kimdir? Alp Korkmaz, tarihinde Ankara'da doğmuştur. Aslen İstanbul'ludur. İlkokul ve ortaokulu İstanbul'da okuduktan sonra, liseyi Çanakkale'de okuduğu lisede bitirdi.

Arka Sokaklar Ali Komiser nereli?

Alp Korkmaz, Arka Sokaklar dizisinde Ali karakteri ile herkesin beğenisini toplamış bir oyuncudur. Alp Korkmaz aslen Ankaralı'dır ve 38 yaşındadır. Alp Korkmaz mesleği oyunculuktur. Arka Sokaklar'da ün kazanmış olan Alp Korkmaz dizide keskin nişancıdır.

Pulsar kimin köpeği?

Daha önce bir dizide küçük bir rolü olan Alman çoban köpeği Pulsar artık başrolde Yeni dizisine adını da veren Pulsar'ın sahibi ve eğiticisi Erdinç Sarımusaoğlu: “Köpeğin ismi elektromanyetik dalga yayan bir cisimden geliyor” Çocukken çoğumuz “Lassie” dizisini izlemiş, böyle bir köpeğimizin olmasını istemişizdir.