Gökhan Alkan hangi Kore dizisinde oynadı?

İçindekiler:

  1. Gökhan Alkan hangi Kore dizisinde oynadı?
  2. Nesrin Cavadzade kimdir aslen nereli?
  3. Gökhan Alkan kimdir aslen nerelidir?
  4. Gökhan Alkan hangi filmlerde oynuyor?
  5. Nesrin Cavadzade kac yas?
  6. Gökhan Alkan nereden mezun?
  7. Kalp Yarası Yaman kimdir?

Gökhan Alkan hangi Kore dizisinde oynadı?

2011 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Şah Tahmasbkarakteriyle televizyon dünyasına adım atan Gökhan Alkan, sırasıyla “Her Şey Yolunda Merkez”, "Gurbette Aşk Bir Yastıkta”, "Kocamın Ailesi”, “Seviyor Sevmiyor” , “Kalp Atışı”, “ Zengin ve Yoksul” adlı dizilerde rol almıştır. 2016 yılında Güney Kore'de ...

Nesrin Cavadzade kimdir aslen nereli?

30 Temmuz 1982 tarihinde Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de dünyaya geldi. Türkiye'ye annesiyle birlikte 11 yaşında geldi. Nesrin Cavadzade, bilim insanı Mirmemmed Cavadzade'nin torunudur.

Gökhan Alkan kimdir aslen nerelidir?

Gökhan Alkan, 8 Aralık 1987'de İstanbul'da doğdu. Kocaeli Üniversitesi Otomotiv Mühendisliğinden mezun oldu. Oyunculuk eğitimini MSM Actor Studio'da aldı. Mezun olduktan sonra Müjdat Gezen Tiyatrosu'nda 2 sezon oynadı ve sonra bir grup arkadaşıyla kendi tiyatrosunu kurdu.

Gökhan Alkan hangi filmlerde oynuyor?

2011 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Şah Tahmasp karakteriyle televizyon dünyasına adım atan Gökhan Alkan, sırasıyla “Her Şey Yolunda Merkez”, "Gurbette Aşk Bir Yastıkta”, "Kocamın Ailesi”, “Seviyor Sevmiyor”, “Kalp Atışı”, “ Zengin ve Yoksul” adlı dizilerde rol almıştır. 2016 yılında Güney Kore'de ...

Nesrin Cavadzade kac yas?

39 yaşında (30 Temmuz 1982) Nesrin Cavadzade/Yaş

Gökhan Alkan nereden mezun?

Anadolu Üniversitesi Kocaeli Üniversitesi Gökhan Alkan/Üniversite

Kalp Yarası Yaman kimdir?

Toprak Can Adıgüzel Hayatı Lise yıllarından itibaren tiyatro oyunlarında sahne almaya başladı. 2012 yılında konservatuar eğitimi almak için İzmir'den İstanbul'a taşındı. 2013 yılında girdiği İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Drama ve Oyunculuk bölümünden 2017 yılında mezun oldu.