Martı elektrikli scooter hangi şehirlerde var?

İçindekiler:

  1. Martı elektrikli scooter hangi şehirlerde var?
  2. Martı scooter sahibi kimdir?
  3. BinBin scooter kaç TL?
  4. Martı scooter hangi marka?
  5. Martı özel mi devlet mi?
  6. Martı saati kaç TL?
  7. Martı telefon şarjı kaç olmalı?
  8. BinBin hangi scooter?
  9. Bin bin scooter saati ne kadar?
  10. Elektrikli scooter hangi marka iyi?
  11. Martı işletmesi kimin?
  12. Martı scooter özel mi?
  13. Martı nasıl kiralanır?

Martı elektrikli scooter hangi şehirlerde var?

Elektrikli bir araç modeli olan Martılar, her geçen gün geliştirilmeye devam ediyor. Özel bir teknik ekip ile yavaş yavaş Türkiye'nin dört bir yanına ulaştırılmaya çalışılan bu sistem şimdilik İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Yalova, Antalya, Eskişehir, Gaziantep ve Sakarya şehirlerinde bulunmakta.

Martı scooter sahibi kimdir?

Girişimci Oğuz Alper Öktem 2018'de kurduğu elektrikli scooter paylaşım girişimi Martı ile sizlerin oylarınızla Webrazzi Ödülleri'nde hem yılın girişimcisi hem de yılın girişimi ödülüne layık görüldü. Martı ve Öktem, geçen sene de aynı kategorideki ödülleri almıştı.

BinBin scooter kaç TL?

Üniversitesi kampüslerinde 1 TL'lik açılış ücreti ve kullanılan dakika başına 0,50 TL talep ederek kullanılabilen BinBin, İstanbul Havalimanı'nda ise 15 dakikası 4 euro olarak ücretlendiriliyor.

Martı scooter hangi marka?

Martı Scooter Filosu Hangi Araçlardan Oluşuyor? Martı'nın filosu neredeyse tamamen yerli üretim olan Anadolu 1 modelinden oluşuyor. Martı ilk çıktığında Segway ES1 ve Xiaomi M365 kullanıyordu. Anadolu 1 ise Martı mühendislerinin kendi tasarımı.

Martı özel mi devlet mi?

Bisikletlilerin ve yayaların tehlike yarattığı için sevmedikleri, taksici esnafının ise müşteri kaybına uğradıkları için hoşlanmadıkları Martı scooterları, İBB'ye ait değil. Martı, özel bir girişim olarak ortaya çıkmıştır.

Martı saati kaç TL?

İzmir martı fiyatı 2021 yılında başlangıçta 1,99 TL ve her dakika için 0,79 TL olarak ücretlendiriliyor.

Martı telefon şarjı kaç olmalı?

Yolculuğa başlamadan önce cep telefonu şarjının minimum %20 seviyelerinde olmasını tavsiye ediyoruz. Eğer cep telefonunun şarjı %10'un altındaysa Martı'yı kullanmana izin veremiyoruz.

BinBin hangi scooter?

BinBin, 10 dakikada iki kilometre yol giderken, Martı ise 1 kilometre gidebiliyor. Martı, kendi yerli scooter'ını üretirken, BinBin Üsküdar'da yaklaşık 8 bin liralık ithal scooter tercih ediyor. Rekabet için pandemide fiyatları düşüren Martı'da şu anda yolculuğa başlamak 1,99 lira.

Bin bin scooter saati ne kadar?

Kampüslerdeki BinBin scooterlarının açılış ücreti 1 TL. Dakika başına ise 0,50 TL talep ediliyor. Kısacası 10 dakikalık BinBin yolculuğunun fiyatı sadece 6 TL.

Elektrikli scooter hangi marka iyi?

EN İYİ 10 ELEKTRİKLİ SCOOTER MODELİ
  1. 1. Xiaomi Mi Pro 2 Elektrikli Scooter. ...
  2. CityMate Gold Elektrikli Scooter. ...
  3. 3. Xiaomi Mi 1S Elektrikli Scooter. ...
  4. Volta Vt1 Elektrikli Scooter. ...
  5. 5. Xiaomi Mi Essential Elektrikli Scooter. ...
  6. 6. Xiaomi Mijia M365 Elektrikli Scooter. ...
  7. 7. CityMate Urban Elektrikli Scooter.
Daha fazla öğe...

Martı işletmesi kimin?

Martı, Oğuz Alper Öktem ve Sena Öktem tarafından kurulan; İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Yalova, Antalya, Eskişehir, Ordu ve Gaziantep'te hizmet veren scooter paylaşım sistemi. Faaliyetlerine 2019 yılında başlayan ve ilk başta sadece İstanbul'da hizmet veren sistem, Şubat 2020'de Ankara'da da kullanıma sunulmuştur.

Martı scooter özel mi?

Bisikletlilerin ve yayaların tehlike yarattığı için sevmedikleri, taksici esnafının ise müşteri kaybına uğradıkları için hoşlanmadıkları Martı scooterları, İBB'ye ait değil. Martı, özel bir girişim olarak ortaya çıkmıştır.

Martı nasıl kiralanır?

Martı scooter kiralama yapabilmek için telefonlarınıza Martı uygulamasını indirmeniz gerekmektedir. Uygulama üzerinden gerekli kayıt bilgilerinizi doldurup banka ya da kredi kartınızı uygulamaya tanımladığınız taktirde üye işlemleriniz tamamlanır ve kiralamaya hazır duruma gelirsiniz.