Plaka kime ait olduğunu öğrenme?

İçindekiler:

  1. Plaka kime ait olduğunu öğrenme?
  2. Plakadan Araç Sorgulama kaç para?
  3. E devletten plaka sorgulama nasıl yapılır?
  4. Plaka sorgulama numarası kaç?
  5. Aracın kaç kez el değiştirdiği nasıl öğrenilir?
  6. 5664 Tramer sorgulama ücreti ne kadar?
  7. Arac detay sorgulama nedir?
  8. Aracın kaç model olduğunu nasıl anlarız?

Plaka kime ait olduğunu öğrenme?

kimlik kartı, edevlet şifresi ya da internet bankacılığı yolu ile giriş yapılabilir. Sayfaya girdikten sonra eHizmetler bölümünden Emniyet Genel Müdürlüğü seçilir ve "Araç Plaka Sorgulama" bölümünden sorgulama işlemi başlatılır.

Plakadan Araç Sorgulama kaç para?

5664 SMS sorgulama hizmeti ücretlidir. Ücretlendirmeler tüm operatörler için sorgulama başına 11 TL' dir. Plakayı yazın, TURKCELL, TÜRK TELEKOM, VODAFONE 5664'e gönderin. Aracın plakası değişmiş olsa bile, hasar geçmişi anında cebinize gelsin.

E devletten plaka sorgulama nasıl yapılır?

E DEVLET İLE PLAKA SORGULAMA NASIL YAPILIR? Emniyet Genel Müdürlüğü menüsünü açarak "Araç Plaka Sorgulama" bölümünü seçtikten sonra sizden istenilen bilgileri girerek plaka sorgulaması yapabilirsiniz.

Plaka sorgulama numarası kaç?

Plaka sorgulatma yapmak için araştırdığınız aracın plakasını birleşik bir şekilde yazdıktan sonra SMS hizmet bedeli ödemek suretiyle 5664'e göndermeniz yeterli. Bu sayede aracın plakası değişmiş olsa bile, eski hasar bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Aracın kaç kez el değiştirdiği nasıl öğrenilir?

İkinci el araç satın almayı niyet eden vatandaşların satın alacakları aracın kendilerinden önce kaç kez el değiştirdiğini SMS ile öğrenmeleri mümkün. Bunun için Detay boşluk plakayı yazıp 5664'e mesaj atmanız yeterli.

5664 Tramer sorgulama ücreti ne kadar?

5664 güvenli, kolay ve hızlı sigorta sorgulama yapılabilen bir mobil servis sistemidir. 5664 ile kaza, hasar, poliçe, tutanak, mağdur, değişen parça ve araç detay sorgulamaları hızlı ve güvenli bir şekilde yapılabilir. Sorgulama ücreti tüm vergiler dahil 11,00 TL'dir.

Arac detay sorgulama nedir?

Araç Detay Sorgulama Servisi Nedir? Aracın markası, modeli, trafiğe çıkış tarihi, kaskolu ve kaskosuz dönemi, yürürlükte kaskosu olup olmadığı, plaka veya araç türü değişimi olup olmadığı, hangi illerde tescil kaydının olduğu, son sahiplik süresi bilgilerini öğrenebileceğiniz bir servistir.

Aracın kaç model olduğunu nasıl anlarız?

İlk adım, şasi numarasını öğrenmektir. Satıcı ile iletişime geçip şasi numarasını istedikten sonra internet üzerinden şasi numarası sorgulaması yapan siteleri ziyaret etmelisiniz. Burada aracın üretim yılı, model ismi, üretim yeri ya da motor hacmi gibi kritik bilgileri görebilirsiniz.