Hafsanur Sancaktutan kiminle sevgili?

İçindekiler:

  1. Hafsanur Sancaktutan kiminle sevgili?
  2. Deniz Can Aktaş Hafsanur Sancaktutan sevgili mı?
  3. Hafsanur Sancaktutan ne mezunu?
  4. Funda Eryiğit ne mezunu?
  5. Hafsanur Sancaktutan kimdir eğitim?
  6. Hafsanur Sancaktutan hangi burç?

Hafsanur Sancaktutan kiminle sevgili?

Bir süredir birlikte oldukları öne sürülen ancak birlikte paylaşımda bulunmayan oyuncu Deniz Can Aktaş ile Hafsanur Sancaktutan birlikteliklerini ilan etti. İkili, tatilde yaptığı paylaşımlarla mutluluklarını gözler önüne serdi.

Deniz Can Aktaş Hafsanur Sancaktutan sevgili mı?

Oyuncu Deniz Can Aktaş, bir ara aynı dizide rol aldığı Hafsanur Sancaktutan ile birlikteliğini ilan etti. Yaklaşık iki senedir aşk yaşayan fakat gizli tutan çift, tatilde yaptığı paylaşımlarla mutluluklarını gözler önüne serdi. Deniz Can Aktaş, kendisi gibi oyuncu olan Hafsanur Sancaktutan ile aşk yaşıyor.

Hafsanur Sancaktutan ne mezunu?

İlk oyunculuk deneyimini 2018 yılında Gülperi ile gerçekleştiren isim, Aşk Ağlatır dizisinde Ada Meryem rolüne hayat verdi. 20 yaşındaki güzel oyuncu Orhangazi Anadolu Lisesi mezunudur.

Funda Eryiğit ne mezunu?

4 yaşına kadar Babaannesiyle büyüyen Funda Eryiğit'İn anne ve babası emekli olduktan sonra İstanbul'a dönüş yapmış ve aile bir arada yaşamaya başlamıştır. Kadir Has Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümüne ve mezun oldu.

Hafsanur Sancaktutan kimdir eğitim?

tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Oyunculuğa merak duymaya başladığı lise öğrenciliği döneminde okulunun tiyatro grubunda yer aldı, amatör tiyatro oyunlarında sahneye çıktı. Hafsanur Sancaktutan, liseden mezun olduktan sonra oyunculuk eğitimi aldı.

Hafsanur Sancaktutan hangi burç?

İlk oyunculuk deneyimini 2018 yılında yayınlanan Servet adlı dizi ile yaşamıştır. Şimdilerde Show TV ekranlarında yayınlanan Aşk Ağlatır dizisinde Ada Meryem karakterine hayat vermektedir. Hafsanur Sancaktutan, 1.63 metre boyunda, 53 kilo ve Balık burcudur.