Doğal sinek Kovucu Sprey nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Doğal sinek Kovucu Sprey nasıl yapılır?
  2. Sivri sinek neye gelmez?
  3. Off sinek kovucu sprey ne işe yarar?
  4. Sinek spreyi nasıl yapılır?
  5. Nane limon spreyi nasıl yapılır?
  6. Sinek kovucu sprey nasıl kullanılır?
  7. Kene spreyi nasıl yapılır?
  8. Lavanta çiçeği sinek kovar mi?
  9. Off sivrisinek kovucu nasil kullanılır?
  10. Off Pump Sprey Nasıl Kullanılır?

Doğal sinek Kovucu Sprey nasıl yapılır?

Yapımı çok kolay ve etkili bir sinek kovucu spreyin en temel malzemesi sirkedir. Bir bardak beyaz sirke, bir bardak su ve 1/3 bardak doğal içerikli bulaşık deterjanını iyice karıştırın, sinek kovucunuz hazır! Bu karışımı sprey bir şişeye doldurup içerde ve dışarda sinekleri kaçırmak için kullanabilirsiniz.

Sivri sinek neye gelmez?

Sivrisineklerin en sevmediği kokular Lavanta, portakal, limon, ada çayı, kadife çiçeği, karanfil, okaliptüs, defne, reyhan, sarımsak, soğan, sirke, biberiye.

Off sinek kovucu sprey ne işe yarar?

Amacı insan teninin yaydığı kokuyu baskılaması ve sivri sinekleri rahatsız edici koku yaymasıdır. ÖLDÜRMEZ; Sadece ve kesinlikle UZAKLAŞTIRIR. Ama oldukça de kullanışlı ve etkilidir.

Sinek spreyi nasıl yapılır?

Aromatik yağlar kullanılarak sinek kovucu bir karışım hazırlanması için bir sprey şişesi su ile doldurulmalıdır. Daha sonra da sprey şişesinin içerisine istenen aromatik yağlardan birisinden 40-50 damla kadar ilave edilmelidir. Sprey başlığı kapatıldıktan ve şişe iyice çalkalandıktan sonra kullanıma hazırdır.

Nane limon spreyi nasıl yapılır?

Yapımı: Sprey şişesinin 3'te 1'ini içme suyuyla doldurun. Şu yağlardan en az 2 tanesinden 10-15 damla arası şişenin içine damlatın: Biberiye, fesleğen, kekik, lavanta, nane, çay ağacı, karanfil ya da limon yağı. Her defasında şişeyi iyice çalkalayıp, yüzünüz hariç olmak üzere tüm vücudunuza rahatlıkla sıkabilirsiniz.

Sinek kovucu sprey nasıl kullanılır?

Nasil Kullanilir
  1. Odanın kapı ve pencerelerini kapayınız.
  2. Kutuyu iyice çalkalayınız. ...
  3. Muhtelif istikametlerde 28m3 lük bir odaya 5-6 saniye püskürtme yeterlidir.
  4. Raid Sinek Öldürücü Kokusuz'un huni ağızlı özel püskürtme mekanizması yoğun, hedefe tam isabetli ve kolayca yayılacak bir huzme oluşturur.
Daha fazla öğe...

Kene spreyi nasıl yapılır?

Ortalama bir litre kadar suyun içerisine, 10 - 15 damla kadar çay ağacı yağını damlatıp çalkalayın. Dışarı çıkmadan önce derinize sıkarak cildinize yedirin. Yaptığınız karışımı dolapta ya da güneş görmeyen bir alanda, koyu renkli cam bir şişede saklayın.

Lavanta çiçeği sinek kovar mi?

Lavanta, rahatlatıcı ve sakinleştirici etkisi olan çok farklı güçlü bir kokuya sahiptir. Bu mor çiçekler sadece güzel görünmekle kalmaz, aynı zamanda kokusuyla sivrisinek kovucu etkiye sahiptir.

Off sivrisinek kovucu nasil kullanılır?

Kolayca uygulanır, portatiftir. 2 yaşın üzerinde herkes güvenle kullanabilir. Maksimum koruma için boynunuza ve kollarınıza, teninizin açıkta bulunan her yerini kapsayacak şekilde yayarak püskürtünüz. İhtiyaç oldukça işlemi tekrarlayınız.

Off Pump Sprey Nasıl Kullanılır?

Kullanım Talimatları Kutuyu cildinizden ve giysilerinizden 15-20 cm uzakta dik konumda tutarak yavaş, dairesel hareketler ile sıkınız. Maksimum koruma için elinizle hafifçe cildinize yayınız. İhtiyaç oldukça işlemi tekrarlayınız.