Desyrel ne işe yarar Ekşi?

İçindekiler:

  1. Desyrel ne işe yarar Ekşi?
  2. Desyrel yan etkileri nelerdir?
  3. Desyrel 50 mg bağımlılık yapar mı?
  4. Paxera nın tam iyileşme etkisi ne kadar sürer?
  5. Zyprexa ilacı ne işe yarar?

Desyrel ne işe yarar Ekşi?

antidepresandır, trazodon içerir. her uyku uyuyamıyorum diyene verilmesi absürttür zira başta da dendiği gibi kendisi depresyon tedavisinde kullanılır. yaptığı uyku iyi etkisi değil yan etkisidir. içenlerin kaygısızlaşması ama uyuşması bu yüzdendir.

Desyrel yan etkileri nelerdir?

Yorgun, güçsüz hissetme ve bilinç bulanıklığı, kaslarınızın ağrılı ve sert olması veya iyi çalışmaması. Ayrıca, baş ağrısı, iştah azalması, bulantı veya kusma, nöbetler görülebilir. Bunlar, kanınızdaki düşük sodyum seviyesine bağlı olabilir. Bunlar DESYREL®'in hafif yan etkileridir.

Desyrel 50 mg bağımlılık yapar mı?

doktorlar tarafından bağımlılık yapmaz dense de, 1 yıllık kullanımı aşınca uyku kalitesinde düşüklük yapan, bazı geceler güzel uyutmasına rağmen bazı geceler uykusuzluktan çıldırtan, 100 mg. alınca 5 dk içinde oturduğun yerde uyumana sebebiyet verebilecek kadar güçlü olabilen, bunun yanında antidepresif pek bi özelliği ...

Paxera nın tam iyileşme etkisi ne kadar sürer?

paxil muadili ilaçtır. ilk günler yarım doz başlanıp daha sonra normal dozda devam edilmelidir.etkisini gösterme süresi diğer anti depresanlarda olduğu gibi 2-3 haftalık bi süredir.ortalama kullanım süresi 2 ile 6 ay arasında değişmektedir ve bu kesinlikle doktorla belirlenmesi gereken bi konudur.

Zyprexa ilacı ne işe yarar?

ZYPREXA VELOTAB antipsikotikler adı verilen bir ilaç grubuna aittir. ZYPREXA VELOTAB, gerçekte var olmayan şeyleri duymak, görmek veya hissetmek, yanlış inanışlar, anormal şüphecilik, içine kapanmak gibi semptomların eşlik ettiği bir hastalığın tedavisinde kullanılır.