Güneş gözlüğünün kaliteli olduğunu nasıl anlarız?

İçindekiler:

  1. Güneş gözlüğünün kaliteli olduğunu nasıl anlarız?
  2. Rayban gerçek olduğu nasıl anlaşılır?
  3. UV400 cam göze zarar verir mi?
  4. Yakın uzak gözlük bir arada kullanışlı mı?
  5. Osse nerede üretiliyor?
  6. Mustang gözlük yerli mi?
  7. Ray Ban Polarized ne demek?
  8. Atasun Optik Ürünleri orjinal mi?

Güneş gözlüğünün kaliteli olduğunu nasıl anlarız?

Kaliteli ve orijinal bir gözlüğün yüze tam oturması gerekir ve kullanılan materyallerin iyi olması da çok önemlidir. Orijinal bir güneş gözlüğünün camlarının içerisinde mutlaka markanın bir simgesi yer alır. Logo ufak bile olsa güneş gözlüğünü ışığa tutup bakarak, logoyu rahatlıkla görebilirsiniz.

Rayban gerçek olduğu nasıl anlaşılır?

Ray-Ban güneş gözlüklerinde gözlüğün bu bölgesinde RB şeklinde oyulmuş bir Ray-Ban logosu vardır. Bu logo baktığınız gözlükte yoksa o gözlük sahtedir. Ray-Ban gözlük camının üst tarafında da lazerle işlenmiş “Ray Ban” yazısı bulunur. Eğer bu logo camın alt tarafındaysa veya işçilik kötüyse gözlük sahtedir.

UV400 cam göze zarar verir mi?

Camların UV400 koruması olmaması nedeniyle, göze girecek olan yüksek orandaki zararlı UV ışınlarının göze zarar verme ihtimalleri artmaktadır. ... Yani, UV400 koruması olmayan koyu renkli güneş camlarını kullandığımız zaman göz bebeklerimizin alanı 2 kat artmışsa, göze giren UV ışınlarının miktarı 4 kat artacaktır!)

Yakın uzak gözlük bir arada kullanışlı mı?

Evet: Daha önce uzak gözlüğü kullananlar gözlük takmaya alışkın oldukları için uzak-yakın (progresif) gözlüklere kolaylıkla uyum sağlayabiliyor. Bu sebepten daha önce gözlük kullandıysanız sorunuzun cevabı “Evet, siz progresif cam kullanabilirsiniz.” Üçüncü adıma geçebilirsiniz.

Osse nerede üretiliyor?

Merve Optik, üretimini İtalya başta olmak üzere, Güney Kore ve Fransa'da gerçekleştirmektedir.

Mustang gözlük yerli mi?

Markanın Hikayesi Dünya'nın en gözde gözlük markalarından olan Mustang, Merve Optik lisansı altında üretilen ve yerli marka olmanın gururu ile Türkiye ve dünya pazarında satışı yapılarak milyonlara ulaşmakta.

Ray Ban Polarized ne demek?

Polarize, yansımaları çok iyi emebilen bir film tabakasıdır. ... Günümüzde ise, polarize film tabakası, işlenmemiş camın içine yerleştirilerek güneş gözlüğü sektöründe de kullanılıyor. Bu sayede, camın göz kamaştırıcı ışık yansımalarını emmesi sağlanıyor.

Atasun Optik Ürünleri orjinal mi?

2 Yıl Garanti Tüm güneş gözlüklerimiz tamamen orijinal olup, 2 yıl üretici garantisi ile size teslim edilmektedir.