Masumiyet kaçıncı bölüm oldu?

İçindekiler:

  1. Masumiyet kaçıncı bölüm oldu?
  2. Masumiyet ne zaman 3 bölüm?
  3. Masumiyet 3 bölüm yayınlandı mı?
  4. Masumiyet dizisi kaç bölüm oynadı?
  5. Masumiyet kacinci bolumde final?
  6. Fox'ta Masumiyet ne zaman?
  7. Masumiyet neden final yapiyor?
  8. Masumiyet dizisi neden final yapıyor?
  9. Masumiyet dizisi gerçek hikaye mi?
  10. Masumiyet Ela'yı kim dövdü?
  11. Masumiyet sonunda ne oldu?
  12. Masumiyet dizisi neden bitti?
  13. Masumiyet hangi kanalda oynayacak?
  14. Masumiyet ne gunu?
  15. Masumiyet filminin konusu ne?
  16. Masumiyet ne anlatiyor?
  17. Masumiyet dizisi bitecek mi?

Masumiyet kaçıncı bölüm oldu?

Masumiyet dizisinin 13. final bölümü 24 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanacak.

Masumiyet ne zaman 3 bölüm?

Kızları uğruna mücadele eden Harun ve Bahar'ın yolları kaçınılmaz şekilde birleşirken, Ela'nın zihnindeki soru işaretleri, cevabını bulmak üzeredir. Masumiyet yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'de FOX'ta!

Masumiyet 3 bölüm yayınlandı mı?

Masumiyet 3.bölümü izleyenleriyle buluştu. Çarşamba akşamı FOX Tv'de yayınlanan Masumiyet 3. bölümde Ela Yüksel davası gürültülü başlar.

Masumiyet dizisi kaç bölüm oynadı?

Bir süredir final yapacağı konuşulan Masumiyet'in reytinglere mi yenildiği merak edilmeye başlandı. Dizinin gününü değiştiren yayıncı kuruluş, istediği sonucu alamayınca yapım ekibi ile birlikte final kararı aldı. 13.bölümü ile ekranlara veda edecek olan Masumiyet, final fragmanı ise yayınladı.

Masumiyet kacinci bolumde final?

Yayın günü çarşamba gününden pazartesi gününe alınan dizi, düşük reytingleri nedeniyle 13. bölümün ardından ekranlara veda edecek.

Fox'ta Masumiyet ne zaman?

Masumiyet dizisi normalde her hafta Çarşamba günleri saat 20:00 'da Fox TV'de yayınlanıyordu. Fakat dizinin resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada dizinin günü değiştirildi. Dizinin yeni günü Pazartesi günü oldu. Dizi bundan sonra Pazartesi günleri yayınlanacak.

Masumiyet neden final yapiyor?

FOX TV'nin Gold Film imzalı dizisi 'Masumiyet' için final kararı alındı. ... Yayın günü çarşamba gününden pazartesi gününe alınan dizi, düşük reytingleri nedeniyle 13. bölümün ardından ekranlara veda edecek.

Masumiyet dizisi neden final yapıyor?

FOX TV'nin Gold Film imzalı dizisi 'Masumiyet' için final kararı alındı. ... Yayın günü çarşamba gününden pazartesi gününe alınan dizi, düşük reytingleri nedeniyle 13. bölümün ardından ekranlara veda edecek.

Masumiyet dizisi gerçek hikaye mi?

Masumiyet dizinin senaryosunu ise Sırma Yanık yazdı. Senaryonun yanı sıra hikayesi de tamamen Sırma Yanık'a aittir. Yani Masumiyet dizisinin hikayesi tamamen kurgu eseridir.

Masumiyet Ela'yı kim dövdü?

Bölümü ile izleyiciyle buluştu. İlk bölümden bu yana kafaları karıştıran olaylı gece sorumlusu "İlker Ilgazlı" olduğu ortaya çıktı. Sarhoş ve psikolojik sorunları olan "İlker Ilgaz", "Ela"yı dövdüğü ve şirketin sağ kolu haline gelen Banu'ya da delilleri yok ettirdiğini itiraf eder.

Masumiyet sonunda ne oldu?

Bölümüyle final yaptı. Final bölümünde izleyicileri şaşkına çeviren gelişmeler yaşandı. Bahar, son sözünü mahkemede söylerken Ela'yı darp eden kişinin İlker olduğunun ortaya çıktı. İlker mahkemede suçunu itiraf etti ve 8 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Masumiyet dizisi neden bitti?

FOX TV'nin Gold Film imzalı dizisi 'Masumiyet' için final kararı alındı. ... Yayın günü çarşamba gününden pazartesi gününe alınan dizi, düşük reytingleri nedeniyle 13. bölümün ardından ekranlara veda edecek.

Masumiyet hangi kanalda oynayacak?

Masumiyet” yeni gününde FOX'ta!

Masumiyet ne gunu?

Yönetmenliğini Aytaç Çiçek'in, öykü ve senaryosunu Sırma Yanık'ın üstlendiği “Masumiyet”, sürpriz gelişmelerle dolu yeni bölümüyle pazartesi saat 20.00'de FOX'ta.

Masumiyet filminin konusu ne?

Basmane'deki izbe bir pansiyonda hayatları kesişen; güçlü bir seks işçisi olan Uğur (Derya Alabora), ona saplantılı bir adam olan Bekir (Haluk Bilginer), annesinin hamileyken yediği dayaktan dolayı sağır ve dilsiz doğan Çilem (Melis Tuna) ve hapisten yeni çıkmış amaçsız biri olan Yusuf (Güven Kıraç) etrafında gelişen ...

Masumiyet ne anlatiyor?

Ünlü oyuncu Hülya Avşar'ın uzun bir aranın ardından tekrar ekrana döndüğü kadrosunda Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır gibi başarılı isimlerin de yer aldığı Masumiyet dizisi kızının yanlış adama aşık olması ile bir annenin ve değişen 3 hayatın hikayesini anlatıyor.

Masumiyet dizisi bitecek mi?

"Kanalla birlikte aldığımız ortak karar doğrultusunda Masumiyet dizimiz 24 Mayıs Pazartesi günü yayınlanacak olan fınal bölümüyle ekrana veda edecektir.