Detoks suyu 1 haftada kaç kilo verdirir?

İçindekiler:

  1. Detoks suyu 1 haftada kaç kilo verdirir?
  2. Zayıflama detoksu nasıl yapılır?
  3. Yağ yakmak için suyu nasıl içmeliyiz?
  4. Zayıflamak için detoks suyu nasıl hazırlanır?
  5. Detox en fazla kaç gün olmalıdır?
  6. Yağ yakıcı detoks suyu nasıl hazırlanır?
  7. Detoks evde nasıl hazırlanır?

Detoks suyu 1 haftada kaç kilo verdirir?

Yeşil detoks sayesinde, bir haftada yaklaşık 4 ila 8 kilo vermeniz mümkün.

Zayıflama detoksu nasıl yapılır?

Yapılışı: Bir sürahinin içerisine su, dilimlenmiş elma ve tarçını koyun ve karıştırın. Hazırladığınız detoks içeceğini gün boyunca tüketin. Yapılışı: Sürahinin içerisine elinizle parçaladığınız nane yaprakları, su ve dilimlenmiş limonları ekleyin. 1-2 saat buzdolabında beklettikten sonra içebilirsiniz.

Yağ yakmak için suyu nasıl içmeliyiz?

Yağ yakıcı detoks suyu nasıl hazırlanır? 1 adet limonun suyunu iyice sıkın. Daha sonra bütün malzemeleri suyun içerisinde karıştırın. Sabah uyandığınızda ve akşam yemeklerinden en az bir saat önce bu karışımı içebilirsiniz.

Zayıflamak için detoks suyu nasıl hazırlanır?

Sürahi veya şişeye su, limon, salatalık ve naneyi alıp iyice karıştırın. Kapağını kapatıp en az 5 saat veya geceden sabaha kadar bekletin. Detoks suyundaki malzemeler içinde kalacak şekilde, gün boyunca özellikle öğünlerden önce bir bardak olmak üzere, uyanıp uyuyana kadar olan sürede detoks suyunu içip bitirmelisiniz.

Detox en fazla kaç gün olmalıdır?

Detoks programları ayda bir kez maksimum bir hafta süreyle uygulanmalı. Daha uzun uygulamak, hayvansal gıdalar ile alınan vitamin/minerallerin eksikliğine neden olabiliyor. Ancak detoks programı dediğimizde akıllara sadece sebze suları, meyve suları, karışımlar ve bitkiler gelmesin.

Yağ yakıcı detoks suyu nasıl hazırlanır?

1 litre suyu kaynatın ve kapaklı cam bir sürahinin ya da şişenin içine aktarın. Ardından içine maden suyu hariç diğer tüm malzemeleri ekleyin ve demlenmeye bırakın. Karışım hafif ılımaya başlayınca içine maden suyunu da ilave edin ve sürahinizin/şişenizin ağzını kapatın. Bu şekilde oda sıcaklığında tamamen soğutun.

Detoks evde nasıl hazırlanır?

Ferahlayın: Salatalık, Limon ve Naneli Detoks Suyu Öncelikle 1 adet salatalığı ve 1 adet limonu iyice yıkadıktan sonra birkaç parçaya dilimleyip 1 litre suyun içerisine koyun. Ardından 7-8 yaprak taze naneyi yıkayın ve suyun içerisine ekleyin. Suyu demlenmeye bırakın. Salatalıklı detoks suyunuz hazır!