ITÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Genel Müdür?

İçindekiler:

  1. ITÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Genel Müdür?
  2. Doğa Koleji müdür?
  3. Ali Rıza lüle ayrıldı mı?
  4. Ali Riza LULE kimdir?
  5. Serhat Özeren kimdir?
  6. Doğa Koleji Ceo'su kimdir?
  7. ETA Vakfı kimin?
  8. Mehmet Ibrahimiye kimdir?
  9. Antalya Doğa Kolejini kim aldı?
  10. Bünyamin Çelikten kim?
  11. ITÜ Vakfı bursu ne kadar?
  12. Doga Koleji ne kadar?

ITÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Genel Müdür?

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, tarihinde NTV'de yayınlanan “Doğru Tercih” programının konuğu oldu.

Doğa Koleji müdür?

DOĞA KOLEJİNİN YENİ GENEL MÜDÜRÜ ALİ RIZA LÜLE OLDU | İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji.

Ali Rıza lüle ayrıldı mı?

Bu değişim süreci çerçevesinde, Genel Müdürümüz Sayın Ali Rıza LÜLE, tarihi itibari ile görevinden ayrılmış bulunmaktadır. En zorlu süreçlerde, kurumun bütünlüğünü dirayetle koruyan, ülke geleceğinin sahibi çocuklarımız için yılmadan ve sabırla çalışan Sn.

Ali Riza LULE kimdir?

1964 Malatya doğumlu olan Ali Rıza Lüle, ilkokul eğitimini Malatya'da tamamladı. ... Suadiye Lisesinden mezun olan Lüle eğitimine Marmara Üniversitesi Psikoloji ve Danışmanlık Rehberlik bölümünde devam etti. Sonrasında ise yüksek lisansını Eğitimde psikolojik Danışmanlık üzerine yaparak iş hayatına atıldı.

Serhat Özeren kimdir?

Kamudaki birçok görevinin yanı sıra eğitim sektöründe de aktif rol alan Serhat Özeren, İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Yönetim Kurulu Başkanlığı, İTÜ Geliştirme Vakfı Arı Kültürel AŞ Yönetim Kurulu Başkanlığı ile Atlas Telekomünikasyon ve Biztech Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini yürütmektedir.

Doğa Koleji Ceo'su kimdir?

Doğa Koleji CEO'su Özeren'den ilk açıklama: Öğrencilerin kaybettiği zaman telafi edilecek. Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Özeren, hızlı bir eğitim planlaması yapıp öğrencilerin kaybettiği zamanı telafi edeceklerini söyledi.

ETA Vakfı kimin?

İTÜ ETA Vakfı Vakfın kurucu üyeleri Bekoteknik A.Ş., İTÜ, Netaş, Simko A.Ş., Teletaş ve Vestel Elektronik'tir. Vakfın amacı Mikroelektronik ve diğer ileri teknoloji alanlarındaki eğitim, araştırma ve geliştirme faaliyetlerinin güçlenmesine maddi ve manevi destek olmaktır.

Mehmet Ibrahimiye kimdir?

İTÜ ARI Teknokent / Hakkımızda / Mehmet İBRAHİMİYE 1969 yılı İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi Yüksek Lisans mezunudur. 1969-1977 yılları arasında Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş'de Proje Müdürlüğü, 19 yılları arasında KASTAŞ A.Ş Genel Müdürü ve Hissedarı olarak görev yapmıştır.

Antalya Doğa Kolejini kim aldı?

Doğa Koleji, İTÜ Vakfı'na satıldı.

Bünyamin Çelikten kim?

Bünyamin Çelikten kimdir? 1978 Kütahya Tavşanlı'da doğdu. Marmara Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünü bitirdi. ... Eğitim sektöründe 15 yıldır yöneticilik yapan Bünyamin Çelikten en son Doğa Koleji'nin genel müdürlüğünü yapmıştır.

ITÜ Vakfı bursu ne kadar?

Kuruluş yılından bugüne kadar 28 bin civarında öğrenciye burs olanağı yaratılmış, 2018-20-2020 öğretim yılında 880 öğrenciye verilmekte olan burs miktarı 4 milyon TL'yi aşmıştır. Burslar her öğretim yılında 9 ay boyunca verilmekte olup, aylık burs miktarı minimum 400 TL'dir.

Doga Koleji ne kadar?

Doğa Koleji Fiyatları 2021
KampüsAnaokulu 3-4 YaşLise
Tuzla Kampüsü34.028 + KDV45.200 + KDV
Üsküdar Kampüsü36.111 + KDV-
Yakacık Kampüsü29.317 + KDV40.211 + KDV
Yeşilköy Anaokulu29.565 + KDV-
32 satır daha