KPSS tercih kılavuzunda aranan nitelikler ne demek?

İçindekiler:

  1. KPSS tercih kılavuzunda aranan nitelikler ne demek?
  2. Aranan Nitelikler 2023 ne demek?
  3. 2075 nitelik kodu ne?
  4. KPSS 3005 nitelik kodu nedir?
  5. KPSS tercih 1 ne demek?
  6. 2023 nitelik kodu nedir?
  7. 3388nitelik kodu nedir?
  8. Tercih kodu ne demek lise?
  9. 65 14 nitelik kodu nedir?
  10. 3183nitelik kodu nedir?

KPSS tercih kılavuzunda aranan nitelikler ne demek?

KPSS TERCİH KILAVUZU NİTELİK KODLARI NE DEMEK? Nitelik kodu, adayların tercih yapacağı alana/bölüme göre belirlenen ve adaylarda bulunması gereken özelliklerin belirtildiği kısa kodlardır. Bir kadro veya pozisyon için mezun olunan program/alan koşulu birden fazla ise bunlardan birinin karşılanması yeterlidir.

Aranan Nitelikler 2023 ne demek?

2023 nitelik kodu bulunan kadro ve bölümlere tercih yapılması için adayların "Ortaöğretim Kurumlarının Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alanı ve Dallarından veya Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Alanı – Endüstriyel Elektronik Dalından" mezun olmaları gerekmektedir.

2075 nitelik kodu ne?

2075 nitelik kodu nedir: Ortaöğretim Kurumlarının Muhasebe ve Finansman Alanı ve Dalları veya Pazarlama ve Perakende Alanı - Ticaret / A-B Grubu (Ticaret Lisesi) Dalından mezun olmak. 4429 nitelik kodu nedir: Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri veya Çalışma Ekonomisi lisans programından mezun olmak.

KPSS 3005 nitelik kodu nedir?

3005 nitelik kodu: Acil Bakım Teknikerliği, Acil Yardım Teknikerliği, Ambulans ve Acil Bakım Teknikerliği önlisans programlarının birinden mezun olanların tercihte bulunabileceği anlamı geliyor.

KPSS tercih 1 ne demek?

KPSS 1 lisans mezunu olarak girilen sınav, KPSS 2 ise lise ve önlisans olarak girilen sınav olarak adlandırılıyor. Yani lisans mezunu olarak yapılacak bölümlerin tercih kodları KPSS 1A ya da 1B olarak adlandırılır.

2023 nitelik kodu nedir?

2023 nitelik kodu da eğitim ile ilgili bir şartı simgelemektedir. Adayların bu kadroya başvurabilmesi için mezun olmaları gereken eğitim kurumunu simgeler.

3388nitelik kodu nedir?

3388 NİTELİK KODU NEDİR? 3388 nitelik kodu: Acil Durum ve Afet Yönetimi önlisans programından mezun olmak.

Tercih kodu ne demek lise?

Tercih kodu, tercih edilecek olan okulun bölümünün kodudur. Her üniversitenin adından sonra bu üniversitede bulunan programların kodları, bu programların adları yer almaktadır. Adaylar puanlarını ve mezun oldukları okul türlerini göz önünde tutarak hangi tablolardan tercih yapabileceklerini belirleyeceklerdir.

65 14 nitelik kodu nedir?

6514 de bu nitelik kodlarından birisini oluşturur. 6514 nitelik kodu ise sürücü belgesi olmasını ifade eder. Bu sürücü belgesi ise D sınıfı olmak zorundadır. Yani kişinin D sınıflı bir sürücü belgesine sahip olmasını ifade etmektedir.

3183nitelik kodu nedir?

3183 ınsan Kaynakları veya Personel Yönetimi önlisans programından mezun olmak. 3185 Mahalli ıdareler, Mahalli ıdareler (Zabıta), Yerel Yönetimler önlisans programlarının birinden mezun olmak.