Bireysel kredi erteleme uzatıldı mı?

İçindekiler:

  1. Bireysel kredi erteleme uzatıldı mı?
  2. Kredi ödemesi 3 ay gecikirse ne olur?
  3. Kredi erteleme 2021 hangi bankalar yapıyor?
  4. Ziraat Bankası kredi erteleme 2021 nasıl yapılır?

Bireysel kredi erteleme uzatıldı mı?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) 30 Haziran tarihinde dolacak olan bazı desteklerin eylül sonuna uzatıldığını duyurdu. 'e kadar kredi ödemelerindeki gecikmelere esneklik tanınarak, gecikmeye giren krediler takip hesaplarına aktarılmadan önce 90 gün yerine 180 gün beklenilmeye devam edilecek.

Kredi ödemesi 3 ay gecikirse ne olur?

Bankalar, ödemelerin gecikmesi durumunda bunu gecikme faizi olarak ödemeye dahil eder. ... Yani %1 ile alınan kredinin gecikmesi halinde, geciken ödemeler için (%1 faiz oranı + %1,30 gecikme faiz ile) toplamda ödenmesi gereken faiz aylık %2,30 olacaktır.

Kredi erteleme 2021 hangi bankalar yapıyor?

Ziraat Bankası kredi akrtı borçlarını son bir defaya mahsus 8 ay erteleyecek. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank kredi kartı borcu ertelemesi için 31 Aralık öncesi çekilen krediler ertelenirken 2021 yılında kredi çekenlerin ödemeleri devam edecek.

Ziraat Bankası kredi erteleme 2021 nasıl yapılır?

Ziraat bankası, Covid-19 salgını süresince müşterilerinin erteleme taleplerini uzaktan yapabilmeleri için kredi ertelemelerini SMS servisi ile almaya başladı. Yapmanız gerekenler; Kredi kartlarınızın borçlarını yapılandırmak için KARTERTELE boşluk T.C. kimlik numaranızı 4757'ye gönderin.