Dünyanın en güzel mankeni kim?

İçindekiler:

  1. Dünyanın en güzel mankeni kim?
  2. Dünyanın en güzel modeli kimdir?
  3. Türkiye'de en guzel kadin kim?
  4. Dünyanın en güzel 100 kızı kim?
  5. Türkiye Güzeli kimdir?

Dünyanın en güzel mankeni kim?

ABD merkezli internet sitesi Top Beauty World, 2020'nin en güzel yüzüne sahip 100 ismini duyurdu. Oylamada ünlü oyuncu Hande Erçel 'dünyanın en güzel kadını' seçildi. Barbara Palvin, Gigi Hadid ve daha pek çok güzeli geride bırakan oyuncunun güzelliği tescillendi. Listede 5 Türk daha yer aldı.

Dünyanın en güzel modeli kimdir?

Hande Erçel listeye birinci sıradan girip Emma Watson, Selena Gomez, Miranda Kerr ve birçok yıldızı geride bıraktı. Estetikçilerin seçimiyle 'Dünyanın En Güzel Kadını' oldu. İkinci sırada Hintli Deepika Padukone, 3'te Macar model Barbara Palvin var.

Türkiye'de en guzel kadin kim?

1. Hülya Avşar. Türkiye'nin en güzel kadını denildiğinde tartışmasız ilk akla gelen ünlü sanatçı Hülya Avşar oluyor. Her fırsatta kendini Türkiye'nin en güzel kadını ilan eden sanatçı, birçok kişi içinde en güzel kadınlar listesinde.

Dünyanın en güzel 100 kızı kim?

Hande Erçel 'Top Beauty World 2020'nin 'En Güzel 100 Kadını' sıralamasında birinci oldu. Listede Hande Erçel'i, Deepika Padukone, Barbara Palvin, Im Yoona, Lesti Kejora, Alexandra Daddario, Emilia Clarke, Chou Tzuyu, XuJiaq Kiki ve Aishwarya Rai Bachchan takip etti.

Türkiye Güzeli kimdir?

Miss Turkey güzellik yarışmasını Dilara Korkmaz kazandı ve Türkiye güzeli unvanını aldı. 2. olan Cemrenaz Turhan, Miss Universe'de temsil edecek. 3. seçilen Şira Sahilli, Türkiye'yi Miss Supranational'da temsil edecek. 2021 Miss Turkey seçilen Dilara Korkmaz 23 yaşında, 1.77 cm boyunda.