Eğlence merkezleri ne zaman açılıyor?

İçindekiler:

  1. Eğlence merkezleri ne zaman açılıyor?
  2. 1 Temmuz eğlence mekanları açılıyor mu?
  3. Clubler Ne Zaman Açılıyor 2021?
  4. Nargile kafeler acildi mi?
  5. Pavyonlar açılıyor mu?
  6. Barlar ne zaman açılacak Türkiye?
  7. Nargile hala yasak mı?
  8. Nargile yasağı ne zaman kalkacak 2021?
  9. 1 Temmuz dan itibaren restoranlar kaça kadar açık?
  10. Kafe ve restoranlar kaça kadar açık?
  11. 1 Temmuz'da Kıraathaneler açılacak mı?

Eğlence merkezleri ne zaman açılıyor?

Salgın tedbirleri nedeniyle faaliyetlerine ara veren müzikli eğlence mekanları 1 Temmuz itibarıyla belirlenecek kurallar çerçevesinde açılacak ve saat 24.00'e kadar hizmet verebilecek. NORMALLEŞME GENELGESİ YAYIMLANDI MI?

1 Temmuz eğlence mekanları açılıyor mu?

Kısıtlamadaki hafifleme 1 Temmuz 2021 Perşembe gününden itibaren geçerli olacak. EĞLENCE MEKANLARI, GECE KULÜBÜ, GAZİNOLAR 1 TEMMUZ'DA AÇILACAK MI? Halihazırda faaliyetlerine ara verilmiş durumda olan tüm iş yerleri, 1 Temmuz 2021 Perşembe gününden itibaren tekrar faaliyet gösterebileceklerdir.

Clubler Ne Zaman Açılıyor 2021?

kaydıyla 1 Haziran 2021 tarihinden itibaren (Pazar günleri hariç) 07.00 - 21.00 saatleri arasında faaliyet gösterebileceklerdir.

Nargile kafeler acildi mi?

SON DAKİKA: NARGİLE KAFELER AÇILDI MI? İçişleri Bakanlığının genelgesine göre; faaliyet konusu "nargile salonu/kafesi" olan iş yerlerinin faaliyetlerine verilen ara yeni karar alınıncaya kadar devam edecek, hiçbir iş yerinde nargile servisi yapılamayacak.

Pavyonlar açılıyor mu?

BAR, PUB, EĞLENCE MEKANLARI, PAVYONLAR AÇILDI MI 1 TEMMUZ 2021? ... 1 Temmuz itibarıyla başlayacak normalleşme kapsamında, bar, pub, eğlence mekanları ve pavyonların açılacağı biliniyor.

Barlar ne zaman açılacak Türkiye?

Herkesin özlediği eğlence mekanlarının ne zaman açılacağı hakkında yapılan açıklama dudak uçuklattı. Bar, pavyon, gece kulüpleri için 2021 yılında bir açılış zor görünüyor, bu mekanların en erken 2022 yılı bahar aylarında açılması öngörülüyor.

Nargile hala yasak mı?

İçişleri Bakanlığının genelgesine göre; faaliyet konusu "nargile salonu/kafesi" olan iş yerlerinin faaliyetlerine verilen ara yeni karar alınıncaya kadar devam edecek, hiçbir iş yerinde nargile servisi yapılamayacak.

Nargile yasağı ne zaman kalkacak 2021?

Nargile kafeler ne zaman açılacak? İçişleri Bakanlığı, 1 Temmuz 2021 tarihinde kalkacak kısıtlamalar ile ilgili genelgeyi yayınladı. 1 Temmuz 2021 tarihinde sokağa çıkma ve şehirlerarası seyahat kısıtlamalarının sona ereceği bildirilen genelgede nargile kafeler ile ilgili de karar alındı.

1 Temmuz dan itibaren restoranlar kaça kadar açık?

Uzun bir süredir pandemi yasakları nedeniyle açılış ve kapanış saatleri sürekli olarak değişen bunun yanı sıra müşteri kabul etme ve sadece paket servis hizmeti gibi hizmet anlayışları koronavirüs tedbirleri kapsamında değişten restoran ve kafe çalışanlarının kısıtlamaları 1 Temmuz tarihinden itibaren kaldırıldı. 1 ...

Kafe ve restoranlar kaça kadar açık?

RESTORANLAR AÇIK MI? Kafeler, kahvehaneler, spor salonları gibi mekanlar ise sabah 07:00 - akşam 21:00 saatleri arasında açık olacak. İçişleri Bakanlığı kademeli normalleşme genelgesinde yeme-içme yerlerine dair ayrıntılar paylaşıldı. Yeme-içme yerleri (restoran, lokanta, kafeterya, pastane gibi);

1 Temmuz'da Kıraathaneler açılacak mı?

İçişleri Bakanlığı, sokağa çıkma ve şehirlerarası seyahat kısıtlamalarının sona ereceği 1 Temmuz'da başlayacak kademeli normalleşmenin üçüncü etabına ilişkin genelge yayımladı. Genelgeye göre; kahvehane, kıraathane gibi iş yerlerinde oyun oynatılmasına dair kısıtlamalar 1 Temmuz'dan itibaren sona erecek.