Kabak çorbası detoksu nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Kabak çorbası detoksu nasıl yapılır?
  2. Ayran aşı çorbası diyeti kaç kilo verdirir?
  3. Kabak detoksu kaç gün yapılmalı?
  4. Zayıflamak için ayran detoksu nasıl yapılır?
  5. Ayran diyetiyle kaç kilo verilir?

Kabak çorbası detoksu nasıl yapılır?

Kabak Detox Çorbam Tarifi Nasıl Yapılır?
  1. Malzemelerimizi doğrayıp, tencereye alıyoruz.
  2. Üzerine 6 bardak suyu ekleyip pişene kadar kaynatıyoruz.
  3. Daha sonra blenderle karıştırıp zeytinyağı, tuz ve istediğimiz baharatları koyup afiyetle yiyebiliriz. Afiyet bal şeker olsun. Bol bol ödem atmalar. .

Ayran aşı çorbası diyeti kaç kilo verdirir?

Besin değeri oldukça yüksek olan ayran aşı çorbası, uzun süre tok tutması ve kilo vermeye yardımcı olmasıyla da biliniyor. Ayran aşı diyeti, 2 gün boyunca bu çorbanın tüketilmesi şeklinde yapılıyor. Bu diyetin, 2 günde en az 2-3 kilo verdirdiği söyleniyor.

Kabak detoksu kaç gün yapılmalı?

Kabak detoksu öğle ve akşam yemeği olarak tüketilebilir. Bu detoks ile sabah kahvaltısında mutlaka 2 yumurta ve 1 dilim peynir ile protein; ara öğünlerde toplam 2 adet meyve seçimi ile lif alınmalıdır. Kabak detoksu 3 gün uygulanmalı; hamile, emziren anne ya da kronik hastalığı olanlar uzmanlara danışmalıdır.

Zayıflamak için ayran detoksu nasıl yapılır?

Ayran detoksu nasıl yapılır? Ayran detoksunun 2 günden fazla yapılmaması gerekiyor. Bu diyette kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, yeşillik ve 1 dilim az yağlı beyaz peynir yeniyor. Kahvaltı öğününün ardından ise gün içinde ikişer saat ara ile ayran aşı çorbası içiliyor.

Ayran diyetiyle kaç kilo verilir?

Ayran diyetini belirtilen şekilde uygulayarak hem vücutta biriken toksinlerden hızlıca kurtulabilir hem de bir hafta içerisinde 5 kilo verebilirsiniz. Düzenli uygulandığında çok etkili olan ve yüksek kilo kaybı sağlayan bu diyet kesinlikle bir haftadan uzun süre devam ettirilmemelidir.