Kil maskesi lekelere iyi gelir mi?

İçindekiler:

  1. Kil maskesi lekelere iyi gelir mi?
  2. Altın maske kaç dakika?
  3. Siyah nokta maskesi kaç günde bir yapılır?
  4. Bakım duştan önce mi sonra mı?
  5. Peeling banyodan önce mi sonra mi?

Kil maskesi lekelere iyi gelir mi?

Cildinizde güneş lekesi, sivilce lekesi vb. gibi lekeleri düzenli bir kil maskesi yardımı ile kısa sürede yok edebilirsiniz. Renk açıcı bir özelliğe de sahip olduğu için cildinizdeki renk farklılıklarını bu sayede en az seviyeye indirir hatta belki de cildiniz uygunsa tamamen de yok edebilir.

Altın maske kaç dakika?

İnce bir tabaka halinde el yada kozmetik fırçası ile tatbik edilir. Göz ve çevresine uygulanmaz. Tamamen kuruduktan sonra (yaklaşık 30 dk) maske parmak uçlarıyla çekilerek soyulur. Çok iyi bir nemlendirici olduğundan dolayı ilave olarak nemlendirici kullanımı gerektirmez.

Siyah nokta maskesi kaç günde bir yapılır?

Siyah maske ne sıklıkla yapılır , yapılmalıdır? Diğer yüz maskelerinde olduğu gibi, haftada bir veya iki kez bir siyah yüz maskesi uygulamak en iyisidir.

Bakım duştan önce mi sonra mı?

Yüz maskesini akşam saatlerinde ya da duş sonrası yaparak daha iyi sonular almanız mümkün. Ancak duş yapmadan cildinizi maske öncesi temizleyerek de cilt maskesini uygulayabilirsiniz.

Peeling banyodan önce mi sonra mi?

Ölü hücrelerden ya da siyah noktalardan şikayetçiyseniz cildinize peeling uygulamanız gerekir. Banyo yaparken gözenekleriniz açıldığı için duştan çıktıktan sonra yüzünüze uygulayacağınız bir peeling normalden çok daha etkili olur.