Telefondan niye ses gelmiyor?

İçindekiler:

  1. Telefondan niye ses gelmiyor?
  2. Hoparlör neden ses gelmiyor?
  3. Telefon hoparlörün patlak olduğu nasıl anlaşılır?
  4. Patlak Hoparlör tamir edilir mi?
  5. Hoparlör patlaması garanti kapsamında mıdır?
  6. Kağıt hoparlör mu plastik mi?
  7. Fiat Uno Ön hoparlör kaç cm?
  8. Huawei hoparlör Garantiye girer mi?
  9. iPhone ahize sorunu garantiye girer mi?
  10. iPhone mikrofon ayarları nasıl yapılır?
  11. iPhone ahize nasıl temizlenir?
  12. iPhone ahize değişimi ne kadar?
  13. iPhone 7 hoparlör tamiri ne kadar?
  14. iPhone hoparlör tamiri ne kadar?
  15. iPhone 7 batarya değişimi kaç TL?
  16. iPhone batarya değişimi kaç TL?
  17. iPhone 7 batarya değişimi kaç gün sürer?
  18. iPhone pil sağlığı kaç olunca garantiye girer?

Telefondan niye ses gelmiyor?

Akıllı telefonunuzun hoparlöründen ses gelmiyorsa sorun büyük ihtimalle hoparlör soketi kaynaklıdır. Hoparlör soketinizin bulunduğu küçük alan, kullanıma bağlı olarak toz veya kirle dolmuş olabilir.

Hoparlör neden ses gelmiyor?

Birincisi toz, kir, elbise pamuğu ve benzeri partiküllerin hoparlör deliklerini tıkaması diğeri ise donanımsal problemlerdir. Donanımsal problemler ise cihazın darbe alması sonucu hoparlör soketinin kırılması/çatlaması, sıvı teması veya nemden dolayı hoparlör soketinin oksitlenmesinden kaynaklanmaktadır.

Telefon hoparlörün patlak olduğu nasıl anlaşılır?

Hoparlörün patladığı genelde telefonun herhangi bir uygulaman çıkardığı ses ile ya da müzik dinlerken anlaşılır. Eğer sesli çağrı dışında telefon hoparlöründe parazit ya da cızırtı gibi sesler varsa hoparlör patlamış olabilir.

Patlak Hoparlör tamir edilir mi?

Hoparlörler yüksek volümde çalıştıklarında kağıt konilerinden yırtılabilir,koniye elektrik bağlantısının sağlandığı çoklu bakır telli bağlantı noktalarından irtibatları ayrılıp lehim bağlantıları da kopabilir.Hoparlör bobinlerinin yüksek akımlarla yanmaması haricinde bu 2 durumda da onarımı mümkündür.

Hoparlör patlaması garanti kapsamında mıdır?

Megapat. Garanti şartlarının ikinci maddesinde aynen şöyle yazar: Malın bütün parçaları dahil olmak üzere tamamı garanti kapsamındadır. Yani hoparlör ve ahizenin bozulması sizin hatanız değilse garanti kapsamına girer.

Kağıt hoparlör mu plastik mi?

Kağıt hoparlör gerçeğe en yakın ses veren bir malzemedir(- yanı ömrü azdır-, plastik kon lu hoparlörler sesi biraz daha robotlaştırır, (- yanı mekanik ve -inceden- boğuk ses verir, ömrü uzundur) . plastik menşeeili hoparlörler düşük frekansları daha iyi verir.

Fiat Uno Ön hoparlör kaç cm?

Uno K130 13 Cm 220 Watt Oto Mid Tiz Takımı

Huawei hoparlör Garantiye girer mi?

Hoparlörden gelen ses kalitesi ilk günkü performansına geri döner. Telefonunuz 6 ay GSM İletişim hoparlör garanti kartı ile birlikte sizlere teslim edilir. Garanti süresi içerisinde hoparlör ile ilgili kullanıcı hatası dışında karşılaşılan teknik sorunlar ücretsiz olarak çözüme kavuşturulur.

iPhone ahize sorunu garantiye girer mi?

Garanti kapsamında işlem yapmazlar. Çünkü kullanıcı hatası olarak değerlendirilir. Kullanıcı hatası olmadığı sürece iPhone hoparlörü de garanti kapsamında tamir edilir veya değiştirilir.

iPhone mikrofon ayarları nasıl yapılır?

Ayarlar > Gizlilik > Mikrofon'a gidin. Uygulamanın etkinleştirildiğinden emin olun. Uygulamanın mikrofonunuza erişme izni varsa veya uygulama listelenmiyorsa uygulama geliştiricisiyle irtibat kurun.

iPhone ahize nasıl temizlenir?

Kürdan kullanın Kürdan kirli iPhone hoparlörleri ile mücadelede yararlı araçlardandır. Fakat diğer her şeyde olduğu gibi, hassas ızgaraya çok fazla baskı yapmamak için nazik olmanız gerekir. Hoparlörü nazikçe kazımak için kürdanın sivri ucundan yararlanın. Eğer kir çok kuruysa kürdan ucunu hafıf nemlendirebilirsiniz.

iPhone ahize değişimi ne kadar?

iPhone Ahize Değişimi Fiyat Listesi
YAPILAN İŞLEMDEĞİŞİM FİYATI
iPhone SE Ahize Değişimi100 TL
iPhone 5S Ahize Değişimi70 TL
iPhone 5C Ahize Değişimi70 TL
iPhone 5 Ahize Değişimi70 TL

iPhone 7 hoparlör tamiri ne kadar?

iPhone 7 hoparlör değişimi fiyatı 150 TL'dir. Bu ücrete teknisyenlerimizin müdahalesi ve aynı zamanda kargo ile gönderim yapılıyorsa kargo gönderim ücretleri dahildir.

iPhone hoparlör tamiri ne kadar?

Hoparlör Ahize Speaker Değişimi Fiyat Listesi
Ürün / HizmetFiyat
iPhone 6S Plus Hoparlör Ahize Değişimi200 TL
iPhone 6S Hoparlör Ahize Değişimi180 TL
iPhone 6 Hoparlör Ahize Değişimi180 TL
iPhone 5S Hoparlör Ahize Değişimi150 TL

iPhone 7 batarya değişimi kaç TL?

iPhone 7 batarya değişimi fiyatı 6 ay GSM İletişim teknik servis garantisi ile birlikte 150 TL'dir. Orjinal 1960 mAh pil kullanılır. Batarya değişimi sonrasında bilgileriniz kesinlikle silinmez.

iPhone batarya değişimi kaç TL?

iPhone Batarya Değişimi Fiyat Listesi
Apple iPhone ModeliBatarya Değişim Fiyatı
iPhone 8180 TL
iPhone 7 Plus199 TL
iPhone 7199 TL
iPhone 6s Plus119 TL

iPhone 7 batarya değişimi kaç gün sürer?

iPhone Batarya Değişim Süresi Kargo yolu ile ulaşan cihazların batarya değişim işlemi ise 3 iş günü içerisinde tamamlanmakta ve yine aynı titizlik ile müşteriye teslim edilmektedir.

iPhone pil sağlığı kaç olunca garantiye girer?

Piliniz 1000 tam şarj döngüsü boyunca orijinal kapasitesinin %80'ine kadarını koruyacak şekilde tasarlanmıştır. 2 yıllık garanti, arızalı bir pil için servis işlemlerini de kapsar. Garanti kapsamı dışındaki durumlarda Apple tarafından pil servis hizmeti verilir. Fiyatlar ve şartlar değişiklik gösterebilir.