Indigo çocuk olduğunu nasıl anlarız?

İçindekiler:

  1. Indigo çocuk olduğunu nasıl anlarız?
  2. Kristal Çocuklar kaç yaşında?
  3. Kristal çocuk olduğunu nasıl anlarsın?
  4. Kristal çocuğu kimdir?
  5. İndigo kristal çoçuklar ne demek?
  6. Indigo hastalığı nedir?

Indigo çocuk olduğunu nasıl anlarız?

1- Onlar dünyaya bir asalet duygusuyla gelirler ve öyle davranırlar. 2- Burada olmayı hak ettiklerini hisseder ve başkalarının bu hissi paylaşmadıklarını görünce çok şaşırırlar. 3- Kendi değerlerini bilmek onlar için bir sorun değildir. 4- Mutlak otorite karşısında zorluk yaşarlar.

Kristal Çocuklar kaç yaşında?

İndigolar 20-28, Kristal Çocuklar 0-7 yaşında Aşağı yukarı sıfır-yedi yaş arasındadırlar. İndigo'ların tersine, Kristal çocuklar çok mutlu ve sakin yaradılışlıdırlar.

Kristal çocuk olduğunu nasıl anlarsın?

Kristal Çocuklarnasıl tanıyacağız? İlk bakacağımız yer onların gözleridir, iri, etkili, anlamlı ve bilge gözlere sahiptirler. Mutluluk ve sevinç verirler, bağışlayıcıdırlar. Kristal Çocuklar büyükleri olan İndigo Çocuklar'la, benzer özellikleri paylaşırlar.

Kristal çocuğu kimdir?

İndigo çocuk ya da kristal çocuk nedir, kendi yaşıtlarına ve yaşına göre özel yetenekleri olan çocuklara verilen isimdir. İndigo çocuk ya da kristal çocuk teşhisini koyabilmek için genel yargıların ve değerlendirmelerin dışında tıbbi olarak mutlaka çeşitli testler yapılıp tanı konulmalıdır.

İndigo kristal çoçuklar ne demek?

İndigo çocuk ya da kristal çocuk nedir, kendi yaşıtlarına ve yaşına göre özel yetenekleri olan çocuklara verilen isimdir. ... Bu çocuklarda alışılmışın dışında farklı, üstün denebilecek özelliklerin olduğunu görülebilmektedir ancak bunu görebilmek için belirli testler yapılması şarttır.

Indigo hastalığı nedir?

İndigo çocuk ya da kristal çocuklar belirli bir kişiye ya da duruma karşı itaat etmekte zorluk çekerler, sorgulama mekanizmaları gelişmiştir. İndigo çocuk ya da kristal çocuklar kurallara uymakta güçlük çekebilirler bu da yine sorgulayıcı tavırlarından kaynaklanmaktadır.