Sinoz beyazlatma kremi nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Sinoz beyazlatma kremi nasıl kullanılır?
  2. Koltuk altı kararması nasil beyazlar?
  3. Sinoz krem eczanelerde bulunur mu?
  4. Beyazlatıcı krem nerelerde kullanılır?
  5. Koltuk altı kararması en kısa sürede nasıl geçer?
  6. Koltuk altı kararması için ne yapmalı?
  7. Sinoz marka kimin?
  8. Sinoz leke kremi hangi lekelere iyi gelir?
  9. Cilt beyazlatıcı krem zararlı mı?

Sinoz beyazlatma kremi nasıl kullanılır?

Göz çevresi hariç temiz cilde dairesel hareketler ile hafifçe masaj yaparak uygulayınız. Gece ve gündüz olmak üzere günde 2 kez kullanımı tavsiye edilir. Günlük kullanıma ve tüm cilt tiplerine uygundur.

Koltuk altı kararması nasil beyazlar?

Karbonat koltuk altı beyazlatmada en yaygın bilinen ve kullanılan yöntemlerden biridir. Tüm gözeneklerin açılmasını sağlar, koltuk altınızı beyazlatır ve deodorant gibi kimyasal maddelerden korur. Karbonatı bir miktar suyla macun kıvamına getirerek koltuk altlarınıza sürün bir süre bekletip durulayın.

Sinoz krem eczanelerde bulunur mu?

Sinoz kozmetik ürünleri, özellikle farklı sorunları bulunan cilt tiplerine göre farklı ihtiyaçlara yönelik üretilen sivilce ve leke kremleri ile bilinen bir markadır. Farklı lokasyonlarda satış merkezleri bulunan Sinoz, sadece eczanelerde satılan, güvenilirliği kanıtlanmış ürünleri ile müşterilerine hitap etmektedir.

Beyazlatıcı krem nerelerde kullanılır?

Ciltteki renk eşitsizliklerini düzenlemeye yardımcı olur. Koltukaltı, dirsek, diz kapakları gibi kararmaya meyilli bölgelerde kullanıma uygundur. Daha aydınlık ve sağlıklı görünümlü bir cilt rengi sağlar.

Koltuk altı kararması en kısa sürede nasıl geçer?

Koltuk altı kararması; karbonat, limon, patates, salatalık ve pirinç ile bitkisel olarak düzeltilebilir. Tuz ve limon suyunu karıştırdıktan sonra koltuk altına uygulamak belirli bir süre sonra hem renginin açılmasını hem de kılların geç uzamasını sağlayabilir.

Koltuk altı kararması için ne yapmalı?

Koltuk altı kararması; karbonat, limon, patates, salatalık ve pirinç ile bitkisel olarak düzeltilebilir. Tuz ve limon suyunu karıştırdıktan sonra koltuk altına uygulamak belirli bir süre sonra hem renginin açılmasını hem de kılların geç uzamasını sağlayabilir.

Sinoz marka kimin?

Türk girişimci Yasin Çörekçi'nin 2008 yılında kurduğu Sinoz Kozmetik, 2017 hedefi olan 10 milyon TL ciroya ilk 6 ayda ulaşıp yurtdışı ihracat çalışmalarına hız verdi. Ürünlerini Ankara ve İstanbul'daki iki tesiste üreten yerli girişimci; Dubai, Azerbaycan, Somali, İran ve Afganistan'a cilt bakım kremleri ihraç ediyor.

Sinoz leke kremi hangi lekelere iyi gelir?

Sinoz leke kremi, güneşe maruz kalma sonucu meydana gelen cilt lekeleri, sivilce izleri, yaşlılık lekeleri ve hamilelikte beliren lekelerin yok olmasında etkili olan bir leke kremidir. Aynı zamanda da cildin beyazlamasına, cildin pürüzsüz ve parlak görünmesine yardımcı olur.

Cilt beyazlatıcı krem zararlı mı?

Cilt beyazlatıcı ürünlerin bazılarında da hidrokinon maddesi bulunuyor. Yine kremlerin uzun süreli kullanımında bu madde ciltte kızarıklık, yanma ve kaşınma yapıyor. Hidrokinonun tümörlere yol açtığından da şüphe ediliyor. Bazı beyazlatıcılarda bulunan cıva ise organları zedeliyor ve ölüme bile yol açabiliyor.