Özel sağlık sigortam olup olmadığını nasıl öğrenirim?

İçindekiler:

  1. Özel sağlık sigortam olup olmadığını nasıl öğrenirim?
  2. Özel sağlık sigortası acilde geçerli mi?
  3. Özel sağlık sigortası özel hastanelerde geçerli mi?
  4. Sağlık sigortam var mı nasıl öğrenebilirim?
  5. Sigortamın yapılıp yapılmadığını nasıl öğrenebilirim?
  6. Özel sağlık sigortası olan devlet hastanesinde geçer mi?

Özel sağlık sigortam olup olmadığını nasıl öğrenirim?

E-devlet sistemine şifreniz ya da mobil imzanız ile giriş yaptıktan sonra sağ üstte yer alan arama kutucuğuna "GSS Borç Dökümü" yazarak arama yaptığınızda karşınıza ilk çıkan Genel Sağlık Sigortası Tescil ve Prim Borcu Sorgulama linkine tıklayarak sorgulama sayfasına ulaşabilirsiniz.

Özel sağlık sigortası acilde geçerli mi?

Ayrıca bir kaza veya hastalık durumunda özel hastanelerin acil servislerinde tamamlayıcı sağlık sigortanızdan hemen destek alabilirsiniz. Siz sadece gittiğiniz özel hastaneye, 15 TL'lik katılım payı ücreti ödersiniz. Geriye kalan tüm masrafları sigorta şirketiniz %100 karşılar.

Özel sağlık sigortası özel hastanelerde geçerli mi?

Özel Hastanelerde SGK Geçerli mi? Özel hastanelerde SGK anlaşması bulunuyorsa geçerlidir. SGK anlaşmalı özel hastanelerde, SGK'lı vatandaşlar daha uygun fiyatlara tedavi olabilirler. Tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırarak da sadece katılım payı ödeyerek ücretsiz olarak özel hastanelerden sağlık hizmeti alınabilir.

Sağlık sigortam var mı nasıl öğrenebilirim?

ALO 170 ARACILIĞIYLA SİGORTA SORGULAMASI NASIL YAPILIR?
  1. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İletişim Merkezi olan 170'i arayın.
  2. Ardından operatörün yönlendirmelerini takip ederek "Sigortalılık hizmet süresi" hakkında bilgi almak için 2'yi tuşlayın.
Daha fazla öğe...

Sigortamın yapılıp yapılmadığını nasıl öğrenebilirim?

Bunu yapmanız için E-Devlet şifreniz yoksa en yakın PTT şubesinden E-Devlet şifresi almalısınız. Ardından sisteme giriş yapıp SGK Hizmet Dökümü şeklinde arama yapmalısınız. Aramada karşınıza çıkan sayfadan sigortanızın yatıp yatmadığını kolayca öğrenebilirsiniz. Bir diğer yöntemse ALO 170 SGK hattını aramaktır.

Özel sağlık sigortası olan devlet hastanesinde geçer mi?

Özel sağlık sigortasında SGK ile anlaşmalı hastane şartı aranmıyor, tüm hastanelerde geçiyor. ... Tamamlayıcı sağlık sigortasının SGK ile anlaşmalı hastanelerde geçmesi ve SGK'nın ödediğinin üzerini tamamlaması nedeniyle fiyatı çok daha uygun.