Memur zammı saat kaçta açıklanacak?

İçindekiler:

  1. Memur zammı saat kaçta açıklanacak?
  2. Memur zammı açıklandı mı?
  3. Memur zammı ne zaman verilecek?
  4. Memur zammını kim yapar?
  5. Yılbaşında memur zammı ne kadar olacak?

Memur zammı saat kaçta açıklanacak?

MEMUR ZAMMI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? Ülkedeki 4 milyon memurun ve 2 milyonu aşkın memur emeklisinin 20'teki haklarının belirleneceği 6. Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerinin son gününde anlaşma sağlandı. Varılan anlaşma saat 14:30'da düzenlenecek törenle kamuoyuna duyurulacak.

Memur zammı açıklandı mı?

Bakan'ın açıklamasına göre memur ve memur emeklisinin maaşlarına 2022'nin ilk altı ayı yüzde 5, ikinci altı ayı yüzde 'ün ilk altı ayı yüzde 8, ikinci altı ayı yüzde 6 ve enflasyon farklarından oluşan zam yapıldı. ... En düşük maaş net liradan liraya yükseldi.

Memur zammı ne zaman verilecek?

Memur ve memur emeklilerine hükümet tarafından gelen ilk zam teklifi; 2022 yılı için ilk 6 ay için yüzde 5, ikinci 6 ay için yüzde 6 ve enflasyon farkı oldu. 2023 yılı ilk 6 ay için yüzde 6, ikinci 6 ay için yüzde 6 ve enflasyon farkı teklifi sunuldu. Memmur zammı oranı için uzlaşı olursa 22 Ağustos'ta belli olacak.

Memur zammını kim yapar?

22 AĞUSTOS'TA ZAM ORANI BELLİ OLACAK Görüşmelerde bu aşamadan sonra müzakere sürecine geçilecek. Uzlaşı olursa 22 Ağustos'ta zam oranı belli olacak. Anlaşma olmazsa kamu görevlileri hakem heyeti ağustos sonunda zam oranına karar verecek.

Yılbaşında memur zammı ne kadar olacak?

Böylece 6 aylık dönemde, yılbaşında belirlenen yüzde 3'lük zam aşıldı. Buna göre, memurlar ve emekliler yüzde 5,45 enflasyon farkı alacak. Zam oranının ise yüzde 8,45 olması bekleniyor. SSK ve Bağ-Kur emeklisinin zam oranının da yüzde 8,45 olması bekleniyor.